Κανονικα προχωρα ο προγραμματισμος της ΔΚΕΠΠΑΚ

Σύλλογοι από όλη την ΑΜΘ αλλά και τη Βουλγαρία έχουν προσκληθεί για το KOM ON PARTY

Κανονικά θα προχωρήσει στον προγραμματισμό της η ΔΚΕΠΠΑΚ, με την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής του προϋπολογισμού και του προγράμματος δράσης της.

Όπως τόνισε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, το πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις από τα προηγούμενα χρόνια, πέρα από το έργο της ψηφιοποίησης του Μουσείου Καραθεοδωρή το οποίο γίνεται μέσω χρηματοδότησης.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό, και έχουν εκκρεμότητες που θα πρέπει να πληρώσουν μόλις εγκριθεί ο προϋπολογισμός, με πρώτες τις εκδηλώσεις του KOM ON PARTY που θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη, στο οποίο έχουν προσκληθεί σύλλογοι από όλη την ΑΜΘ, αλλά και από τη Βουλγαρία.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, παρότι η συμφωνία ήταν ομόθυμη, η κ. Ελένη Λαφτσή από την Πολη-τική Ανατροπή σημείωσε πως το πρόγραμμα είναι πλούσιο, όμως θα πρέπει οι εκδηλώσεις να αποκτήσουν brand name, και να προγραμματίζονται από νωρίς, ώστε να προσελκύσουν κόσμο στην πόλη.

Επίσης από την πλευρά του ο κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου πρότεινε στην κ. Λιβεριάδου να γίνουν συναντήσεις με τα σωματεία των επαγγελματιών που ετοιμάζουν και αυτοί δράσεις για το τριήμερο μετά την Τσικνοπέμτπη, ώστε να μην υπάρχει αλληλοκάλυψη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.