Καλεσμα στηριξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απο τον Οζγκιουρ Φερχατ

«Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις»

Μήνυμα προς όλους τους πολίτες της Ροδόπης απέστειλε ο κ. Οζγκιούρ Φερχάτ, μέσω ανάρτησης βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο υποψήφιος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών στην κάλπη της 25ης Ιουνίου και στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί για το αν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης, ερώτημα που απευθύνουν η ΝΔ, κυρίως, και το ΠΑΣΟΚ, δευτερευόντως, στο πλαίσιο της σφοδρής «κόντρας» μεταξύ των κομμάτων που ξέσπασε. Η επιλογή βεβαίως του κ. Φερχάτ, απεύθυνσης προς όλους ανεξαιρέτως πολίτες του νομού, θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως μια έμμεση απάντηση, στις διαχωριστικές και διχαστικές «κορώνες» που εκτοξεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμα του κ. Φερχάτ:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, με αυτό το μήνυμα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους και όλες και να κάνω ένα ευρύ κάλεσμα στον λαό της Ροδόπης, έτσι ώστε στις 25 Ιουνίου να πάμε όλοι μαζί στην κάλπη και να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση, η κρισιμότερη ίσως όλων των εκλογικών αναμετρήσεων, είναι αυτή που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις, στη χώρα και στον τόπο μας. Η δική σας ψήφος, η δική σας συμμετοχή έχει τη δύναμη να διαμορφώσει εκ νέου τα ποσοστά των κομμάτων.

Εγώ θα ήθελα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό Ροδόπης και ως εκ νέου υποψήφιος βουλευτής να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνατε στις 21 Μαΐου, δίνοντάς μας την πρώτη θέση στο νομό Ροδόπης, για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο μέλλον ζητάμε τη στήριξή σας και στις 25 Ιουνίου, έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με όλους εσάς να είναι δυνατός και να μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία και στον τόπο. Σας ευχαριστώ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.