Και επισημως υποψηφιος Περιφερειαρχης ΑΜ-Θ ο Δαμιανος Καγγελιδης

Με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ανακοινώθηκε και επίσημα η κάθοδος του κ.Δαμιανού Καγγελίδη, ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Με λιτή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το απόγευμα της Τετάρτης, 2 Αυγούστου ανακοίνωσε πως «με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει τη στήριξη του στον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Ο κ.Καγγελίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1984 και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Ως φοιτητής ήταν μέλος της ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής και διατέλεσε μέλος της Γενικής Συνέλευσης της σχολής και του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών.

Από τον Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησε να εργάζεται ως ιδιώτης οδοντίατρος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και από τον Οκτώβριο του 2011 στο ιδιωτικό του πολυοδοντιατρείο στην πόλη της Δράμας.

Το 2005 εκλέχθηκε στην περιφερειακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στη Δράμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.