Καυστικο σχολιο απο την Περιφερειακη Συνθεση για τη συναντηση Μετιου – Αμοιριδη

«Απών από την καθημερινότητα ο Χρ. Μέτιος – Κομπάρσος ο Μ. Αμοιρίδης»

Καυστικά σχολίασε την εξαγγελθείσα συνεργασία του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, για θέματα που αφορούν την Ξάνθη, η παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης.

Σε γραπτό της σχόλιο αναφέρει συγκεκριμένα: «Την ώρα που στην Περιφέρεια μας χρονίζουν σημαντικά προβλήματα που αφορούν είτε το αναπτυξιακό της μέλλον, είτε την καθημερινότητά των πολιτών, ο Χρήστος Μέτιος τελεί σε αδράνεια και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

Κι όσο κάποιοι διερωτώνται “πού είναι ο Περιφερειάρχης;”, την απάντηση τη δίνει μόνος του μέσα από τα δελτία τύπου που επιλέγει να δημοσιεύει. Σε ένα από αυτά «διαφημίζει» τη συνάντησή του με τον Μιχάλη Αμοιρίδη κι έτσι καταλάβαμε όλοι ότι ο Χρήστος Μέτιος αναλώνει τον χρόνο του σε προσωπικές επαφές και συναντήσεις που ουδόλως σχετίζονται με το μέλλον της Περιφέρειας μας.

Όσο για τον ίδιο τον Μιχάλη Αμοιρίδη, η παράταξή μας δεν προβαίνει σε κανέναν σχολιασμό. Ούτε και θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι “δεν θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στη Διοίκηση της Περιφέρειας”!

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης έπαιξε ήδη το ρόλο του στο πολιτικό σκηνικό που κάποιοι (ανεπιτυχώς) επιχειρούν να στήσουν στην Περιφέρεια μας.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, επέλεξε να συμμετέχει σε μία παράσταση ως κομπάρσος και κατά συνέπεια το “χειροκρότημα” γι’ αυτόν δεν θα είναι τόσο δυνατό, όσο ήλπιζε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.