Κ. Τσολακη: «Εμεις που αγωνιστηκαμε και εκλεχτηκαμε με την παραταξη, δεν ειμαστε ικανοι να υπερασπιστουμε το καλο του τοπου, σε αντιθεση με τις “μεταγραφες” του κ. Δημαρχου»

Αιχμές από την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο για την πρόσφατη σύμπραξη στον δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Αιχμές για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών αφήνει η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κ. Κυριακούλα Τσολάκη με αφορμή την πρόσφατη γνωστοποίηση της σύμπραξης της διοικούσας παράταξης του κ. Χαριτόπουλου με αυτή του κ. Βασιλειάδη.

«Ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια με όραμα και στηρίξαμε την παράταξη του κ Χαριτόπουλου. Με το ήθος μας και την προσωπικότητα μας, ο καθένας ξεχωριστά, βοηθήσαμε στην νίκη του συνδυασμού. Από την επόμενη των εκλογών φάνηκε ότι τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη» θυμίζει αρχικά η κ. Τσολάκη για να επισημάνει πως «τρία χρόνια μετά ο συνδυασμός προχωράει με δύο ανεξαρτητοποιήσεις , πιθανόν και άλλες στα σκαριά και έναν ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο από την παράταξη του κ. Ιωάννου, τον κ. Μοσχάκη, έμμισθο Αντιδήμαρχο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προέκυψε και η σύμπραξη του κ. Χαριτόπουλου με την παράταξη του κ. Βασιλειάδη, “ώστε να μπορέσει ο Δήμος να πάει μπροστά και να καταφέρει να ορθοποδήσει”».

«Θα επιμείνω στο σχόλιό μου “ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗΣ ” σε συνδυασμό με το «ΔΕΚΑΝΙΚΙ», όπως είχε αποκαλέσει ο κ. Ιωάννου τον κ. Βασιλειάδη. Μιας και εμείς που αγωνιστήκαμε και εκλεχτήκαμε με την παράταξη, δεν είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε το καλό του τόπου, σε αντίθεση με τις «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ» του κ. Δημάρχου» τονίζει με νόημα η κ Τσολάκη για να υπογραμμίσει κλείνοντας πως «με αυτόν τον τρόπο και αυτές τις μεθόδους δεν διοικείται ένας Δήμος . Θεωρώ ότι προσβάλει τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν. Σύντομα θα δείτε τα καταστροφικά αποτελέσματα του ερμαφρόδιτου δημιουργήματος του Δήμαρχου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.