K. Μαινας: Τα χρεη του Δημου Κομοτηνης «απειλουν» με διακοπη ρευματος τα σχολεια

Συνεργείο της ΔΕΗ επισκέφθηκε προσφάτως το Δημοτικό Κοσμίου για διακοπή ρεύματος σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης

Στο ζήτημα των ανεξόφλητών λογαριασμών του Δήμου προς τη ΔΕΗ για τα σχολεία επανέρχεται σε δήλωσή του ο δημοτικός Σύμβουλος της Σύμπραξης Προοπτικής και μέλος της σχολικής επιτροπής κ. Κώστας Μάινας. Η επαναφορά του θέματος γίνεται καθώς όπως έκανε γνωστό ο ίδιος προσφάτως το Δημοτικό Σχολείου Κοσμίου επισκέφθηκε συνεργείο για διακοπή του ρεύματος.

«Την ίδια στιγμή που ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης  πανηγυρίζει ότι εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή ο μεγαλύτερος προϋπολογισμός στην ιστορία του Δήμου Κομοτηνής, το Δημοτικό σχολείου του Κοσμίου επισκέφτηκε συνεργείο για διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών από το Δήμο Κομοτηνής» επεσήμανε συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Μάινας.

Ο ίδιος θύμισε πως «είχα πρόσφατα θίξει και δημοσιοποιήσει ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει ανεξόφλητους λογαριασμός προς τη ΔΕΗ για τα σχολεία που ανέρχονται στο ύψος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, οι οποίες δημιουργήθηκαν επί δημαρχίας κ. Γκαράνη» και μετέφερε ότι «όπως μας έχουν ενημερώσει Διευθυντές σχολείων, παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί πολλάκις του τελευταίους μήνες, αλλά η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να μην αποπληρώνει τις οφειλές».

Κλείνοντας τη δήλωσή του ο κ. Μάινας επαναλαμβάνει το ερώτημα στον κ. Γκαράνη και κ. Πολιτειάδη: «“Απειλούν” τα χρέη του Δήμου Κομοτηνής με διακοπή ρεύματος τα σχολεία;».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.