Ιστοσελιδα απεκτησε η «Κομοτηνη Δυνατα»

Μέσω αυτής θα προβάλλει τις προτάσεις και τα σχέδιά της για τη βελτίωση της Κομοτηνής

Στον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται από χθες η ιστοσελίδα της παράταξης «Κομοτηνή Δυνατά». Με αυτό τον τρόπο η δημοτική παράταξη εγκαινιάζει ένα νέο ψηφιακό τόπο ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με όλους τους δημότες της Κομοτηνής.

Η νέα ιστοσελίδα προσφέρει έναν σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, σχεδιασμένο για εύκολη πλοήγηση και απόλυτη προσβασιμότητα από κάθε συσκευή.

Είναι  μια πηγή πληροφοριών για τις προτάσεις και τα σχέδια της δημοτικής παράταξης για τη βελτίωση της Κομοτηνής. Είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την ευκολία χρήσης και την προσβασιμότητα για όλους τους επισκέπτες.

Θα τροφοδοτείται καθημερινά με ανανεωμένο πλούσιο υλικό ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται  για τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η «Κομοτηνή Δυνατά», καθώς και για τις προτάσεις και τα σχέδια της για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της Κομοτηνής.

«Επισκεφτείτε μας στο https://komotini-dinata.gr/  για να μοιραζόμαστε μαζί  τις απόψεις και τις ιδέες μας για τα κύρια θέματα που απασχολούν την πόλη μας.

Εργαζόμαστε σκληρά για την ανάπτυξη και την ευημερία της Κομοτηνής και των πολιτών της.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της ενεργούς πολιτικής συμμετοχής και να στηρίξετε την προσπάθειά μας για μια καλύτερη και πιο δυναμική Κομοτηνή» αναφέρει σε μήνυμά της η δημοτική παράταξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.