Ιωαννης Κυριαζιδης: «Θα ειμαι ενεργος στα εδρανα της αντιπολιτευσης προσπαθωντας να προσφερω απο εκει τα μεγιστα για το καλο του τοπου μας»

Ευχαριστεί όσους τον στήριξαν ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό της «Επανεκκίνησης» και τον ίδιο, απέστειλε ο κ. Ιωάννης Κυριαζίδης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών. Παράλληλα ο ίδιος δεν παραλείπει να απευθύνει τα συγχαρητήρια του στον κ. Απόστολο Ιωάννου και τον συνδυασμό του για τη νίκη στις εκλογές, ευχόμενος μια δημιουργική θητεία.

Ακολουθεί αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, που ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ροδόπης, θέλω να απευθυνθώ και να ευχαριστήσω προσωπικά και τους 569 συνδημότες και συνδημότισσές μου, από όλους τους οικισμούς του δήμου μας, που σε αυτή την πρώτη ενασχόλησή μου με την αυτοδιοίκηση με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θέλω επίσης να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 471 συντοπίτες και συντοπίτισσες μου, από την Τοπική Κοινότητα Ξυλαγανής που στήριξαν την παράταξή μας, αντιστεκόμενοι σε κομματικές γραμμές και σε κάθε είδους νουθεσίες και πιέσεις από απόμαχους αυτοδιοικητικούς πολιτικάντηδες της περιοχής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, στους  συγχωριανούς και τις συγχωριανές μου, από τη Νέα Πέτρα, το χωριό που γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, οι οποίοι προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και με στήριξαν δίνοντας στην παράταξή μας το ποσοστό του 89%.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω, τον αρχηγό το συνδυασμού μας κ. Ντίνο Χαριτόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να στρατευτώ μαζί του σε αυτόν τον έντιμο αγώνα, όλους το συνυποψήφιους μου στην παράταξη και ειδικά την ομάδα της Ξυλαγανής που χωρίς  τον σκληρό ομαδικό της αγώνα η εκλογή μου θα ήταν αδύνατη.

Συγχαρητήρια στον κ Απόστολο Ιωάννου και στους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του, στους οποίους εύχομαι να έχουν μία δημιουργική θητεία. Να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα είμαι ενεργός στα έδρανα της αντιπολίτευσης προσπαθώντας να προσφέρω από εκεί τα μέγιστα για το καλό του τόπου μας.

Ξυλαγανή 18  Οκτωβρίου 2023

Κυριαζίδης Ιωάννης

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλους Δήμου Μαρωνείας Σαπών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.