Ηχηρη απαντηση Ιλχαν Αχμετ στα ψευδη και τις συκοφαντιες Βελοπουλου μεσα στην Βουλη

«Φτάνει τόση λάσπη στη Μειονότητα»

Τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής αναφορικά με την παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, διατύπωσε από το βήμα της Βουλής την Τετάρτη, ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ. 

«Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής, ήδη από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο τη συγκρότηση της Επιτροπής, αποσαφηνίσαμε τις προθέσεις μας για πλήρη και εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης, χωρίς επιφυλάξεις, συμψηφισμούς και συμβιβασμούς. Ζητήσαμε να έρθουν «όλα στο φως», για να εκπεμφθεί ένα ισχυρό μήνυμα έναντι κάθε παρελθούσας ή και συνεχιζόμενης δι’ άλλων τρόπων προσπάθειας ελέγχου των μέσων επικοινωνίας και εν τέλει για να ενισχυθεί η δημοκρατία, η ανθεκτικότητα και η ποιότητά της», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Αχμέτ.

«Μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν»

Σε ένα δεύτερο κομμάτι της ομιλίας του, ο βουλευτής Ροδόπης απάντησε στις συκοφαντίες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκου Βελόπουλου οι οποίες είχαν εκπεμφθεί την προηγούμενη μέρα από το βήμα της Βουλής και αφορούσαν την συμμετοχή του Ιλχάν Αχμέτ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση του Α.Π. αναφορικά με την ΤΕΞ. 

Συγκεκριμένα ο βουλευτής τόνισε:   

«Μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν και ιδιαίτερα από τον κ. Βελόπουλο.

Φτάνει τόση λάσπη στη Μειονότητα. Φτάνει τόση λάσπη στους αιρετούς εκπροσώπους του ελληνικού λαού.

Η πατριδοκαπηλία διαχρονικά υπήρξε το διαβατήριο του διχασμού για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων.

Η Μειονότητα στην Θράκη είναι το θύμα της πολιτικής απάτης του διχασμού.

Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Ελλήνων πολιτών είναι κατοχυρωμένο στην χώρα μας και δεν αμφισβητείται.

Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε τις μειονότητες, ούτε το διαφορετικό. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας μας στο κοινοβούλιο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.