Η Β. Ελευθεριαδου για τις δηλωσεις περι εκλογης των Μουφτηδων

«H κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει άμεσα να παίζει με την Θράκη»

Ποικίλες αντιδράσεις ξεσήκωσε η πρόθεση της Κυβέρνησης για εκλογή των Μουφτήδων της Θράκης, έτσι όπως εκφράστηκε δια στόματος του υπουργού Παιδείας και επιβεβαίωσε ο Πρωθυπουργός.
 
Θέση στο θέμα μέσω γραπτής της δήλωσης έλαβε η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου η οποία σημειώνει αρχικά πως «πιο γρήγορα απ όσο φανταζόμασταν ξεφούσκωσε το επικοινωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης για δήθεν σθεναρή αντίσταση σε όσα ζητήματα έθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος» για να καταθέσει στη συνέχεια της έκπληξή της για τις δηλώσεις του υπουργού παιδείας κ Γαβρόγλου περί προσδιορισμού του εκλεκτορικού σώματος ως προς την εκλογή των Μουφτήδων, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας.
 
«Κύριοι σταματήσετε επιτέλους να παίζετε με το μέλλον της Θράκης για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους και να ανοίγετε πληγές εκεί που δεν υπάρχουν» επισημαίνει η πολιτευτής για να τονίσει πως δεν είναι επιτρεπτό να γίνει «ουδεμία συζήτηση περί θεμάτων που άπτονται της συνθήκης της Λωζάνης, ουδεμία κίνηση που να μισανοίγει κερκόπορτες, ουδεμία κίνηση που δυναμιτίζει την ειρηνική και αρμονική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.