Η Utopia A.D. για το περιστατικο με τους μεταναστες στη νησιδα του Εβρου

«Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τον πολιτισμό σας είναι προϊόντα»

Το περιστατικό με τους μετανάστες στη νησίδα του Έβρου σχολιάζει σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Ή ακροδεξιός ή άνθρωπος» η Utopia A.D.. Σε αυτή αναφέρει αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά πρόσφυγες και μετανάστες εγκλωβίζονται σε νησίδα του ποταμού Έβρου ανάμεσα στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Για άλλη μια φορά χάνουν τη ζωή τους μικρά παιδιά, παραμένοντας άθαφτα για μέρες. Για άλλη μια φορά οι δύο ΝΑΤΟικοί σύμμαχοι ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Για άλλη μια φορά τα ακροδεξιά θρασύδειλα σκουπίδια ξεσαλώνουν στο διαδίκτυο. Για άλλη μια φορά η διεθνής κοινότητα και οι διεθνείς οργανισμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντιδρούν “δυναμικά” κατά των υπεύθυνων κρατών με “αυστηρότατες”… ανακοινώσεις…! Για άλλη μια φορά η “άγια” κοινωνία αδιαφορεί.

Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε για ποιο περιστατικό μιλάμε γιατί είναι γνωστό σε όλη την κοινωνία της Θράκης, των καλών χριστιανών και μουσουλμάνων και πλέον σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, δεν είναι το πρώτο και δυστυχώς ούτε το τελευταίο. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα, γιατί η ανθρωπιά δεν εμπεριέχει απαραίτητα την ελεημοσύνη, αλλά ούτε και θέλουμε να δημιουργήσουμε εικόνες για ακροδεξιές ονειρώξεις.

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως η κοινωνία σας ΒΡΩΜΑΕΙ κανιβαλισμό. Από το “σαφάρι” κατά μεταναστών και προσφύγων το 2019, με δύο τουλάχιστον νεκρούς πρόσφυγες από τα πυρά παρακρατικών, μέχρι τις συμμορίες νεαρών με αρχηγούς μεγαλύτερης ηλικίας που λιντσάρανε, κλέβανε και βιάζανε αλλά και την σχεδόν καθημερινότητα, συνεργασίας συνοριακών και ντόπιων παρακρατικών σε επαναπροωθήσεις με ξυλοδαρμούς, ληστείες, βιασμούς και δολοφονίες, σε Έβρο και νησιά. Πολλές φορές με τη συμμετοχή “αγανακτισμένων” πολιτών της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Μια κοινωνία που ‘χει κάνει το ρουσφέτι και τη ρουφιανιά κανονικότητα και το ψέμα αλήθεια. Μια κοινωνία που βλέπει να εξελίσσεται το θέατρο του παραλόγου εις βάρος της από το κράτος και ο φιλοτομαρισμός της δεν την αφήνει να το παραδεχθεί και να αντισταθεί. Μόνο βγάζει την οργή για την κατάντια της εναντίον αδύναμων και διαφορετικών και στη καλύτερη στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, ένα κράτος που το διαχειρίζεται η χειρότερη κυβέρνηση μετά τη χούντα(;) και ανταγωνίζεται επάξια σε αυταρχισμό τη φασιστική κυβέρνηση της υποτιθέμενης εχθρικής Τουρκίας. Ένα κράτος στο οποίο οι ακροδεξιοί πολίτες του, που ονειρεύονται χούντες, Μεταξάδες, ναζί κτλ δε θα έπρεπε να έχουν κανένα παράπονο, αφού η συγκεκριμένη κυβέρνηση, αυτή των παιδεραστών, καλύπτει όλα τα γούστα ακόμη και των βασιλικών.

Ξαναγυρνώντας στο θέμα μας, θα κάνουμε κάποια ρητορικά ερωτήματα. Αν οι μετανάστες είχαν εγκλωβιστεί στα Ίμια θα λέγατε ρε παιδεραστές της ΝΔ πως είναι τουρκικής δικαιοδοσίας; Πόσο ξεφτίλες είστε ρε ακροδεξιά σκουπίδια που διαδίδετε πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι; Εσείς ρε ευαισθητοποιημένοι αριστεροί βουλευτές και περιφερειακοί-δημοτικοί σύμβουλοι και λοιποί θεσμικοί φορείς πού είστε; Χαθήκατε στις ανακοινώσεις σας;

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τον πολιτισμό σας είναι προϊόντα, τα “σκάρτα” στέλνονται πίσω, τα υπόλοιπα που επιδοτούνται από “ανθρωπιστικά” ευρωπαϊκά προγράμματα στοιβάζονται στις αποθήκες ψυχών μέχρι να πάρουν το barcode και να αφεθούν ελεγχόμενα. Δεν είναι τυχαίο πως το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα αποκαλείται πρόβλημα.

Ο πολιτισμός σας σκοτώνει, βιάζει, βασανίζει τους κολασμένους της Γης. Ανέχεται μέχρι και τις δολοφονίες μικρών παιδιών, αδιαφορώντας ακόμα και μετά το θάνατο τους αν μένουν άταφα. Αυτός ο Κρεόντιος πολιτισμός πρέπει να καταστραφεί. Άλλωστε εμείς θα είμαστε πάντα με τις Αντιγόνες αυτού του κόσμου.

Τέλος, δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε στο σημείο για βοήθεια, γιατί πολύ απλά απαγορεύεται, αλλά ένα τελευταίο θα σας πούμε και αυτό απευθύνεται προς όλους και προς τους διαχειριστές της δημοκρατίας σας και προς την κοινωνία σας. Ό,τι σπέρνεις θερίζεις, με ό,τι αυτό συνεπάγετε.

Αλληλεγγύη με τους μετανάστες του Ελαιώνα που απειλείται με εκκένωση.

Στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.