Η Περιφερειακη Συνθεση καταγγελλει την «εκμεταλλευση» του Black Friday απο τη Διοικηση της ΠΑΜΘ 

«Το μόνο που νοιάζει τον καθέναν από τα μέλη της Διοίκησης είναι η προσωπική του προβολή»

Για προσπάθεια οικειοποίησης και αυτοπροβολής κατηγορεί τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Χρήστο Γάκη, η Περιφερειακή Σύνθεση σε ανακοίνωσή της. Αφορμή στάθηκε η αναγραφή του Αντιπεριφερειάρχη σε υλικό καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τη στήριξη της τοπικής αγοράς της Καβάλας. Η περιφερειακή παράταξη διευκρινίζει πως υποστηρίξει προσπάθειες που συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας ωστόσο πίσω από την εν λόγω ενέργεια βλέπει προσπάθεια της Διοίκησης «να “βγάλει μπροστά” ένα συγκεκριμένο άτομο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφερειακής Σύνθεσης αναφέρει:

«Εικόνα αποσύνθεσης παρουσιάζει και πάλι η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ που για άλλη μία φορά καταστρατηγεί κάθε έννοια λειτουργίας του θεσμού, προτάσσοντας ως «συνδιοργανωτή» σε καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη στήριξη της τοπικής αγοράς της Καβάλας τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος! 

Με άλλα λόγια, επιχειρεί να «βγάλει μπροστά» ένα συγκεκριμένο άτομο, πατώντας πάνω στον αγώνα και την αγωνία των θεσμικών φορέων του τόπου μας. Η κίνηση αυτή, εκτός του ότι δεν συνάδει με την θεσμική λειτουργία της Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι ντροπιαστική και συνιστά εκμετάλλευση της προσπάθειας των φορέων της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, για προσωπική προβολή.

Η Περιφερειακή Σύνθεση, προφανώς στηρίζει και υποστηρίζει τόσο το «Black Friday» της Καβάλας, όπως και τις προσπάθειες των Εμπορικών Συλλόγων και των Επιμελητηρίων όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ, αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να προσπαθεί να τις «εκμεταλλευτεί».

Επιπλέον, απαιτούμε από την διοίκηση της Περιφέρειας να στέκεται με υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσει κατά μέρος τους τακτικισμούς που προσβάλλουν και τη νοημοσύνη των πολιτών, αλλά και την ίδια τη λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας.

Βέβαια, αν όντως είχαν πραγματικό ενδιαφέρον για το μέλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες θα ήταν παρόντες στη συνεδρίαση συζήτησης και ψήφισης του Προϋπολογισμού (15/11), από την οποία απουσίασαν ομαδικά.

Επειδή, όμως το μόνο που νοιάζει τον καθέναν από τα μέλη της Διοίκησης είναι η προσωπική του προβολή, βλέπουμε να συμβαίνουν αυτές οι ανεκδιήγητες ενέργειες τις οποίες ως παράταξη καταγγέλλουμε στον πλέον αυστηρό τόνο!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.