Η Περιφερειακη Συνθεση για την επιλογη Δαμιανιδη στη θεση του Εκτελεστικου Γραμματεα

«Ο Χρήστος Μέτιος δημιουργεί μία πολιτική “ντισκοτέκ”»

Την επιλογή του κ. Παύλου Δαμιανίδη ως εκτελεστικού γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ σχολιάζει με ανακοίνωσή της η παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης». Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Περιφερειάρχη πως χρησιμοποιεί «α λα καρτ τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας»  με στόχο την εξυπηρέτηση «της δικής του πολιτικής σκοπιμότητας, δηλαδή την παραμονή στην εξουσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Περιφερειακής Σύνθεσης»:

«Τον Παύλο Δαμιανίδη επέλεξε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος για την αντικατάσταση της Εκτελεστικής Γραμματέως της Περιφέρειας Ζωής Κοσμίδου, η οποία συνταξιοδοτείται.

Ο Χρήστος Μέτιος επέλεξε έναν άνθρωπο με σαφείς καταβολές από το χώρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ (και μακρά θητεία στα κομματικά του όργανα και τις τοπικές επιτροπές) και η επιλογή αυτή τον εκθέτει καθώς αποκαλύπτει τη «γύμνια» του και την απέλπιδα προσπάθεια του να «πιαστεί από όπου μπορεί».

Άλλως, για ποιο λόγο τον επέλεξε, αν όχι για να κάνει «ανοίγματα»; Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Δαμιανίδης παραδέχτηκε ότι αποδέχτηκε τη θέση όχι επειδή συμφωνεί πολιτικά με τον κ. Μέτιο, αλλά επειδή στη διοίκησή του συμμετέχουν άλλοι δύο αντιπεριφερειάρχες που προέρχονται από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ!

Την ίδια ώρα καταρρίπτεται  και ο «μύθος» που κομίζει  στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και βασικό στέλεχος της παράταξης του κ. Μέτιου, Χρήστος Παπαθεοδώρου λέγοντας ότι «στις επόμενες εκλογές ο χώρος μας θα εκπροσωπηθεί από την Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση».

Ποιος είναι άραγε ο «χώρος» του κ. Μέτιου, που τόσο εύκολα, αλλά πάντα α λα καρτ, χρησιμοποιεί τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας;

Ας απαντήσει και σε όσους δεν ξέρουν γιατί για μας, τα πράγματα πλέον είναι απολύτως ξεκάθαρα: Ο Χρήστος Μέτιος δημιουργεί μία πολιτική «ντισκοτέκ» στην οποία «χίλιοι καλοί χωράνε» αρκεί να υπηρετούν την δική του πολιτική σκοπιμότητα, δηλαδή την παραμονή στην εξουσία.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορείς να εξαπατάς λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πάντα.

Εμείς ευχόμαστε «καλή σταδιοδρομία» στον κ. Δαμιανίδη και όσο για τον Χρήστο Μέτιο, αναμένουμε την απάντηση που θα του δώσουν οι πολίτες της ΑΜΘ στις εκλογές του 2023. Και αυτή θα είναι ένα μεγάλο και ξεκάθαρο «ΟΧΙ» στην αισχίστου είδους πολιτική που εφαρμόζει, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε αφελείς.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες της που βασίζονται στην πολιτική σκέψη και όχι σε πολιτικάντικες κινήσεις.

Η Περιφερειακή Σύνθεση συνεχίζει να λειτουργεί με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και στόχο την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.