Η ορθοπεδικος Ουρανια Κουκου εγκαινιασε το νεο της ιατρειο

Η χειρουργός ορθοπεδικός και υποψήφια διδάκτωρ του ΔΠΘ κ. Ουρανία Κούκου, προερχόμενη από την Ήπειρο, δραστηριοποιείται στον τομέα της ορθοπεδικής στην Κομοτηνή από το 2006, οπότε και ήρθε στην πόλη για να εξασκήσει την ειδικότητά της. Η κ. Κούκου έχει συμμετάσχει σε πιστοποιημένα σεμινάρια Ορθοπεδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε διαλέξεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, ως μέλος οργανωτικής επιτροπής επιστημονικών συνεδρίων, και έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά και ξένα ορθοπεδικά περιοδικά και βιβλία. Στα πλαίσια εθελοντικής ιατρικής, είναι εκπαιδεύτρια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, πιστοποιημένη από το European Resuscitation Council. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας, Μελέτης και Μεταβολισμού των Οστών, της Ορθοπεδικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης & δόκιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος.

 

Εργάστηκε επί πολλά έτη στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, ενώ πέρυσι διετέλεσε ως γιατρός της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ. Φέτος, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα ανοίγοντας το δικό της ιατρείο, στην οδό Ηροδότου 28, το οποίο μάλιστα εγκαινίασε το Σάββατο, παρόντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος. Η γιατρός δήλωσε ότι άνοιξε το δικό της ιατρείο επιθυμώντας να προσφέρει και στον ιδιωτικό τομέα αυτά που προσέφερε στο δημόσιο, με την άνεση αυτή τη φορά του ιδιωτικού ιατρείου, στο οποίο ο γιατρός μπορεί να είναι πιο κοντά στον ασθενή, μακριά από την απρόσωπη επαφή του νοσοκομείου.

 

Η ίδια δηλώνοντας λάτρης της πόλης της Κομοτηνής επεσήμανε ότι έχει αγαπήσει αυτή την πόλη με τις διαφορές της και την πολυπολιτισμικότητά της. «Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι και ο πόνος δεν αλλάζει, είναι ένας. Το πρόβλημα είναι πρόβλημα, χωρίς θρησκευτικές πεποιθήσεις, χωρίς φυλές. Ο ασθενής, θα συνεχίσω να λέω πάντα ότι, είναι ιερό πρόσωπο και χρειάζεται το σεβασμό του», υπογράμμισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.