Ο Δημητρης Κουτσουμπας στην Κομοτηνη

Στο Μέγαρο Μουσικής αυτήν την ώρα η κεντρική του πολιτική ομιλία

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε η κεντρική πολιτική ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Κομοτηνή.

Η ομιλία πραγματοποιείται το Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η περιοδεία του κ.Κουτσούμπα στην ΠΑΜ-Θ ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης, από την Καβάλα, όπου μεταξύ άλλων έδωσε το παρών στην απεργιακή κινητοποίηση που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Έπρεπε να συμβεί το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη για να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να ξεκινήσει η αναζήτηση ευθυνών», τόνισε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας την ανάγκη «να φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο» στη διερεύνηση των ευθυνών.

Στην είσοδο του Μεγάρου Μουσικής ο κ.Κουτσούμπας συναντήθηκε με εργαζόμενους της Olympus Bank, οι οποίοι ζήτησαν την παρέμβασή του ώστε να βρεθεί λύση για την εργασία τους μετά το κλείσιμο της τράπεζας

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε στο βήμα η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Έβρο, δημοσιογράφος κ.Σωτηρία Μαραγκοζάκη, ενώ ακολούθως τον λόγο έλαβε η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας κ.Εμπρού Γιουσούφ.

Δείτε μέρος της ομιλίας του στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.