Η Μαρια Πολυμερου στις πρωτες της δηλωσεις ως Αντιπεριφερειαρχης Διεθνων Σχεσεων και Ευρωπαικων Προγραμματων

«Μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη ο ορισμός μου»

Τις πρώτες της δηλώσεις ως Αντιπεριφερειάρχης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μετά και την σχετική απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Θάσου κ. Μαρία Πολυμέρου, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm».

Η κ.Πολυμέρου υπογράμμισε πως είναι η πρώτη φορά που ορίζεται Αντιπεριφερειάρχης από το νησί της Θάσου, γεγονός που από μόνο του αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη όπως εξήγησε. Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι η ίδια αποτελεί τη μία από τις δύο μοναδικές γυναίκες περιφερειακές συμβούλους στο υφιστάμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που κατά την άποψή της ενισχύει την σημασία της επιλογής της.

«Είναι γενικά μια ημέρα χαράς» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά εξηγώντας πως το χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει είναι πολύ απαιτητικό και συνάμα σύγχρονο.

«Σαφώς έχει τις δυσκολίες του, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα εργαλεία, κυρίως τα ευρωπαϊκά προγράμματα που θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Θα ενημερωθώ από τους προκατόχους συναδέλφους μου, τον κ. Πολίτη και τον κ. Κουρτίδη με τους οποίους έχουμε άριστες σχέσεις, οπότε θα γίνει ένας σχεδιασμός  για να δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα χρήσιμα εργαλεία» ανέφερε η ίδια ως προς το κομμάτι των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για να υπογραμμίσει πως αμφότερα τα αντικείμενα είναι απαιτητικά.  Ωστόσο όπως τόνισε «δεν είμαστε στις θέσεις που είμαστε μόνο για τα εύκολα, το θέμα είναι να καταφέρουμε και να υπάρχει αποτέλεσμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.