«Η κυβερνηση ριχνει σταχτη στα ματια του λαου» (+Gallery)

Το μήνυμα του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα από την Κομοτηνή

«Οι ιστορίες περί προσφυγής στη λαϊκή βούληση, περί δημοψηφισμάτων, περί εκλογών υποσχέσεων, είναι στάχτη στα μάτια του λαού», σχολίασε από την Κομοτηνή, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης  Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε την Παρασκευή τη Ροδόπη, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και ο οικισμός της Οργάνης αποτέλεσαν τους βασικούς σταθμούς της περιοδείας του Γενικού Γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος στην Ροδόπη, που κορυφώθηκε με πολιτική ομιλία την Παρασκευή το βράδυ.

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για νέο μνημόνιο «που βρίσκεται στα σκαριά» και θα περιέχει και αύξηση του ΦΠΑ και φορολογικά βάρη για τα λαϊκά στρώματα, ιδιωτικοποιήσεις στρατηγικών υποδομών  καθώς επίσης «αρνητικές ανατροπές» στα εργασιακά και το ασφαλιστικό.

Στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο,  ο κ. Κουτσούμπας, είχε διεξοδική ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, κατά τις διαδοχικές επαφές του με το Διοικητή κ.Κώστα Ναλμπάντη και με την ηγεσία του συλλόγου των εργαζομένων. Οι δυο πλευρές έθεσαν τα κυρίαρχα ζητήματα  της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού και της υποχρηματοδότησης της λειτουργίας  του- που αντιμετωπίζει άλλωστε το σύνολο των νοσοκομείων στη χώρα.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση του “ΠτΘ”

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.