Η Κλεοπατρα Στογιαννιδου ξανα προεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου Κομοτηνης

Επιστρέφει για τρίτη θητεία στη θέση του προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει αποδεκτή την πρόταση του Δημάρχου Κομοτηνής

Στην θέση της Προέδρου θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του 2023 η κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, με το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης, που διεξήχθη δια ζώσης, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, την πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννη Γκαράνη.

Η κ. Στογιαννίδου θα είναι η μακροβιότερη Πρόεδρος του Καλλικρατικού Δήμου Κομοτηνής, έχοντας ξεκινήσει στη θέση του προέδρου από την προηγούμενη Δημοτική αρχή, τον Μάρτιο του 2017, και συνεχίζοντας τόσο στην πρώτη περίοδο της νυν, και τώρα επανεκλεγείσα για το δεύτερο μισό της τρέχουσας θητείας.

Κατά την συνεδρίαση, εξελέγη όλο το προεδρείο για το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, το οποίο θα παραμείνει το ίδιο, με αντιπρόεδρο από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης να παραμένει η κ. Δήμητρα Τσιμπιρίδου και γραμματέα από την Ελάσσονα τον κ. Γιώργο Ζαφειρίδη.

Η κ. Στογιαννίδου τόνισε μετά την επανεκλογή της τα εξής:

Η νέα Σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Κατά την εκλογή αναδείχθηκαν και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Και στις δύο πρόεδρος ex officio είναι ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος ορίζει και δύο Αντιδημάρχους σε κάθε μία, με τα υπόλοιπα 6 μέλη να εκλέγονται από το Δημοτικό Συμβούλιο, ανάλογα με τον αριθμό των Συμβούλων σε κάθε παράταξη.Έτσι στις επιτροπές εκλέγονται τρείς Σύμβουλοι από την Κοινωνία Πολιτών, δύο από την Σύμπραξη Προοπτικής και ένας από το Σπάρτακο.

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής (τακτικά μέλη) είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Γκαράνης

Μέλη:

-Δημήτρης Πολιτειάδης,

-Ισμαήλ Λεβέντ

-Χρηστος Νάκος

-Γιάννης Κυριαζής

-Γιάννης Μουρτίδης

-Αντώνης Γραβάνης

-Ανέστης Βαφειάδης

-Πάρις Καλοδημίδης

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (τακτικά μέλη) είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Γκαράνης

Μέλη:

-Δημήτρης Καρασταύρου

-Κιοσέ Ερτιζάν

-Νατάσσα Λιβεριάδου

-Ριτβάν Μολλά Ισά

-Θέμης Τζενετίδης

-Χασάν Χασάν

-Γιώργος Θεοχαρίδης

-Πάρις Καλοδημίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.