Η Επανεκκινηση για το Δημο Μαρωνειας-Σαπων διεκδικει εκ νεου τη διοικηση

Ντ. Χαριτόπουλος: «Συγκροτήσαμε ένα ισχυρό, αντιπροσωπευτικό, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από εξαιρετικά στελέχη των τοπικών κοινωνιών»

Τη διοίκηση του δήμου Μαρωνείας Σαπών θα διεκδικήσει εκ νέου η «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μαρωνείας Σαπών» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κ. Ντίνο Χαριτόπουλο. Η δημοτική παράταξη ολοκλήρωσε την Πέμπτη 31 Αυγούστου, τις διαδικασίες υποβολής στην πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών και σε μήνυμά της επισημαίνει:

«Η κατάθεση του συνδυασμού μας σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μίας μεγάλης αναγεννητικής προσπάθειας που διήρκησε 4 χρόνια και την απαρχή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας για έναν σύγχρονο, δυνατό και άξιο εμπιστοσύνης Δήμο Μαρώνειας Σαπών.

Έναν Δήμο που αξιοποιεί τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά  του πλεονεκτήματα. Με αγάπη για το περιβάλλον και επένδυση στη νέα γενιά.

Με γερά θεμέλια στους ανθρώπους του, εκείνους που επιμένουν να ζουν, να δραστηριοποιούνται και να ονειρεύονται για τον τόπο τους. Που δεν περιμένουν σωτήρες να τους σώσουν, αλλά ανοίγουν με συλλογική δράση νέους δρόμους για το μέλλον.

Τα χρόνια της υποβάθμισης και της εγκατάλειψης ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Πλέον έχουν τεθεί οι στέρεες βάσεις για τα επόμενα βήματα.

Με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και αγάπης για το Δήμο συγκροτήσαμε ένα ισχυρό, αντιπροσωπευτικό, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από εξαιρετικά στελέχη των τοπικών κοινωνιών όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων, πολιτικών προτιμήσεων και καταβολών, με γνώμονα και κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους την αγάπη τους για τον τόπο και την πρόοδό του.

Όλοι μαζί θα αναδείξουμε το Δήμο Μαρώνειας Σαπών στη θέση που του αξίζει, την πρωταγωνιστική!

Ανοίγουμε νέους δρόμους παραμένοντας αταλάντευτα στη σωστή πλευρά της ιστορίας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.