Η Ενοτητα-Ελπιδα-Αλλαγη για τον ξαφνικο θανατο του Γιωργου Πιλιλιτση

«Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, με μια ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς»

«Η ξαφνική απώλεια του πρώην Δημάρχου Σαπών Γιώργου Πιλιλίτση, γεμίζει θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και ως Δήμαρχο αλλά πρωτίστως ως Γιατρό». Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή, αναφερόμενη στον πρόωρο χαμό του ιατρού και αυτοδιοικητικού.

Όπως τονίζει για το πρόσωπο του εκλιπόντος, ο επικεφαλής κ. Μιχάλης Βασιλειάδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, «ο Γιώργος Πιλιλίτσης  ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, άξιος, διορατικός, που διατηρούσε τις ισορροπίες προκειμένου να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αγωνίστηκε και εργάστηκε με πάθος και συνέπεια για το μέλλον του Ιατρικού Λειτουργήματος, αναβαθμίζοντας το και επιτελώντας το έργο του στο ακέραιο. Εργάστηκε με πάθος στο Κέντρο Υγείας Σαπών ακολουθώντας πιστά τον όρκο του στον Ιπποκράτη, για αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας για όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.

Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, με μια ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς που κέρδιζε την εκτίμηση των γύρω του, ένας άνθρωπος που ενέπνεε, ένας ένθερμος υποστηρικτής του Αυτοδιοικητικού Θεσμού».

Κλείνοντας τα δύο μέλη της δημοτικής παράταξης σημειώνουν πως «γνωρίζοντας το μεγάλο κενό και την έκταση της οδύνης που προκαλούν τέτοιου είδους θλιβερά γεγονότα, ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια του και την Ιατρική  Κοινότητα που χάνει έναν δικό της, ξεχωριστό άνθρωπο. Θα μείνει στις καρδιές και τις μνήμες όλων μας.

Στην οικογένεια  και τους οικείους του ευχόμαστε συλλυπητήρια, δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας του Γιώργου Πιλιλίτση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.