Η αναρτηση Ιλχαν Αχμετ για τα γενεθλια του ΠΑΣΟΚ στο Ζαππειο

Ο βουλευτής Ροδόπης έδωσε το παρών στο διήμερο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο

Παρών στο διήμερο Φεστιβάλ για την 48η επέτειο της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο Ζάππειο στην Αθήνα ήταν ο βουλευτής Ροδόπης του κόμματος κ.Ιλχάν Αχμέτ.

Ο βουλευτής παρακολούθησε μεταξύ άλλων και την κεντρική ομιλία του προέδρου κ.Νίκου Ανδρουλάκη, σχολιάζοντας σε ανάρτησή του πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης αποτύπωσε με ενάργεια, σαφήνεια και πολιτικό ρεαλισμό το όραμά μας για ένα μέλλον ειρηνικό, κοινωνικά δίκαιο, με έμφαση στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ιλχάν Αχμέτ έχει ως εξής:

48 χρόνια μετά την 3η Σεπτέμβρη του 1974, το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προς την ελληνική κοινωνία προσαρμοσμένο στις συνθήκες της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα που διανύουμε,  παραμένει καταλυτικά επίκαιρο και διαχρονικό.

Οι  σύγχρονες δημοκρατίες σε εποχές πολλαπλών προκλήσεων και κινδύνων δεν μπορούν παρά να αντλούν δύναμη και νομιμοποίηση από την λαϊκή κυριαρχία.  Η εθνική ανεξαρτησία δεν σημαίνει εθνική απομόνωση αλλά βασίζεται σε μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που επενδύει στην ισότιμη συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς και στην διεθνή νομιμότητα. Η κοινωνική συνοχή είναι ζωτικής σημασίας για μια δίκαιη και αλληλέγγυα κοινωνία. 

Σήμερα από το Ζάππειο στην Αθήνα ο πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης  αποτύπωσε με ενάργεια, σαφήνεια και πολιτικό ρεαλισμό το όραμα μας για ένα μέλλον ειρηνικό,  κοινωνικά δίκαιο,  με έμφαση στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών και την επίλυση των προβλημάτων τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.