«Η αμυντικη θωρακιση της Ελλαδας ως πυλωνας σταθεροτητας και αναπτυξης»

Διαδικτυακή εκδήλωση από το Τμήμα AHEPA HJ-20 «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής και το Τμήμα AHEPA HJ-30 «ΘΕΑΓΕΝΗΣ» Θάσου υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και βουλευτής Ν. Καβάλας, είναι ο κεντρικός ομιλητής της διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 18:30 το Τμήμα AHEPA HJ-20 «ΟΡΦΕΥΣ» Κομοτηνής και το Τμήμα AHEPA HJ-30 «ΘΕΑΓΕΝΗΣ» Θάσου υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25.

Ο Υπουργός θα παρουσιάσει το ζήτημα της αμυντικής θωράκισης της Ελλάδας όχι μόνο ως προαπαιτούμενο για την ασφάλεια της χώρας αλλά και ως παράγοντα που θα της επιτρέψει να αναδειχθεί σε πυλώνα σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, η ανάγκη αναβάθμισης της μαχητικής ικανότητας και της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από στοιχεία έντασης και κρίσης με τη γείτονα χώρα, μπορεί να αποτελέσει ταυτόχρονα και έναν παράγοντα ανάπτυξης με θετικές προεκτάσεις και στην οικονομία.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο κ. Γιώργος Χωριάτης, Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA, ο κ. Φάνος Πιτυρής, Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA Ευρώπης, o κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS DISTRICT 25, ο Δρ. Θεοδόσιος Θεοδοσίου, Πρόεδρος Τμήματος AHEPA HJ-20 “ΟΡΦΕΥΣ” Κομοτηνής και Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης – Περιφέρεια 25, και ο Δημήτριος Στίγκας, Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ-30 “ΘΕΑΓΕΝΗΣ” Θάσου και Αντιπρόεδρος Οικογένειας και Προσωπικής Αριστείας – Περιφέρεια 25.

Την εκδήλωση θα συντονίσει o Ευστάθιος Κεφαλίδης, πρώην κυβερνήτης (PDG) της AHEPA HELLAS DISTRICT 25.

Info

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: www.facebook.com/ahepa.hellas

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της AHEPA HELLAS

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.