Γιωργος Παυλιδης για τις τρεχουσες πολιτικες εξελιξεις

«Ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους»

Την άποψή του για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις κατέθεσε σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης, χαρακτηρίζοντας τις εξελίξεις ως «δραματικές» και τις στιγμές που ζούμε «ιστορικές» μεν «γκρίζες» δε.

«Η θέση μου είναι καθαρή και θεωρώ ότι σ΄αυτή την ιστορική στιγμή κανείς δε δικαιούται να σιωπά» επεσήμανε ο ίδιος τονίζοντας πως ο ίδιος λέει «ναι» στην Ευρώπη και στο ευρώ, «καθαρά, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Χωρίς πορεία στο άγνωστο και στην ασάφεια ανεξάρτητα το πώς ο καθένας την αντιλαμβάνεται».

«Είμαστε αντίθετοι σε κάθε διχαστικό μήνυμα. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε λογική υποταγής του λαού και εξαθλίωσης. Οφείλουμε να διαπραγματευτούμε μέσα από την Ευρώπη, με όρους ρεαλιστικούς» σημείωσε και συνέχισε λέγοντας πως «μόνο με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, μόνο με την υποστήριξη της κατεύθυνσης του όχι, επήλθε οικονομική ασφυξία και  τεράστιες ζημιές. Τις βιώνουμε, τις βλέπουμε γύρω μας. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του κι ας αποφασίσει με το χέρι στην καρδιά το δρόμο της ιστορικής ευθύνης, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, αλλά βλέποντας καθαρά το μέλλον, διασφαλίζοντας την θέση της Πατρίδας και της Περιφέρειάς μας στην Ευρώπη».
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.