Γιωργος Παυλιδης «Αναλαβαμε μια Περιφερεια, δυστυχως τελευταια στη χωρα και με εργασια, ρεαλισμο και αποτελεσματικοτητα την οδηγουμε εκει που αξιζει στους συμπολιτες μας, ψηλα»

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις περιφερειακές εκλογές

Ένα χρόνο πριν, στις 25 Μαΐου του 2014, ο Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Παυλίδης και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση» έλαβαν την ψήφο εμπιστοσύνης της κοινωνίας της ΠΑΜ-Θ για την ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας. Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου στη θέση αυτή ο Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Παυλίδης με δήλωσή του θέλησε να ανανεώσει την υπόσχεσή του προς τους πολίτες της ΠΑΜ-Θ για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης της Περιφέρειας κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
 
«Ένα χρόνο μετά τις περιφερειακές εκλογές της 25/5/2014, στις οποίες η κοινωνία της Περιφέρειάς μας έδωσε ισχυρή εντολή(57%) διοίκησης και οχτώ μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, δηλώνουμε αταλάντευτοι στην προσήλωση επί του κεντρικού μας στόχου, της επανεκκίνησης της ανάπτυξης της Περιφέρειας» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε «εργαζόμαστε εντατικά και αφήνουμε πίσω την αναπτυξιακή διαρθρωτική αδράνεια.
 
Η αδόμητη και ασύνδετη μέχρι τώρα πορεία της περιφερειακής οικονομίας, μετεξελίσσεται σε δομημένη ανάπτυξη με πολυτομεακή συνέργεια, οικονομική συνοχή και παντού προστιθέμενες αξίες.
 
Ξεκινήσαμε πολλά, υπό δύσκολες συνθήκες. Αλλάζουν οι νοοτροπίες. Αναλάβαμε μια Περιφέρεια, δυστυχώς τελευταία στη χώρα και με εργασία, ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα την οδηγούμε εκεί που αξίζει στους συμπολίτες μας, ψηλά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σας θέλουμε δίπλα μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.