Γιαννης  Βεζυργιαννιδης: «Στο προσωπο μου αναγνωριζονται ολοι οι απλοι ανθρωποι που στηριζουν τη ΝΔ»

Ο Ροδοπίτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τους στόχους της υποψηφιότητάς του και το μήνυμα των επερχόμενων ευρωεκλογών

Ένας από τους 42 υποψηφίους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ο συμπολίτης μας, μηχανικός κ.Γιάννη Βεζυργιαννίδης.

Η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ροδόπης (πρώην ΝΟ.ΔΕ.) και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, αποτέλεσε έκπληξη, με τον ίδιο ωστόσο να την χαρακτηρίζει ως «λογική συνέχεια» της έως τώρα συμμετοχής τους στις «μάχες» της ΝΔ. Άλλωστε όπως ανέφερε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» «ήμουν και είμαι μπροστά σε όλες τις μάχες της παράταξης που υπηρετώ και σε δύσκολες εποχές, από το 2015 έως το 2019, όταν η ΝΔ ήταν στα κάτω της πριν την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν δεν είχαμε στην Ροδόπη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση κ.ο.κ.», εξ ου και όπως τόνισε «θεωρώ πως στο πρόσωπό μου αναγνωρίζονται όλοι οι απλοί άνθρωποι που στηρίζουν όλα αυτά  τα χρόνια τη Νέα Δημοκρατία, όλοι όσοι έχουμε βάλει πλάτη και έχουμε καταφέρει να έχουμε μεγαλώσει την παράταξη, ώστε σήμερα να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κεντροδεξιές παρατάξεις  στην Ευρώπη». 

Αναγκαίοι η πολιτική σταθερότητα και οι άνθρωποι με λογική

Ερωτηθείς ως προς το στοίχημα των ευρωεκλογών ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στο «πρόσημο» που δίνει στην «μάχη» αυτή το κόμμα της ΝΔ, εξηγώντας πως τόσο η πολιτική σταθερότητα, σε καιρούς δύσκολους όπως αυτοί που χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων από δύο πολεμικές συρράξεις που βρίσκονται εν εξελίξει, όσο και οι άνθρωποι με λογική είναι απαραίτητα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Άλλωστε όπως έσπευσε να υπογραμμίσει ο ίδιος οι επόμενες εθνικές εκλογές είναι το 2027, συνεπώς «έχουμε μπροστά μας τρία  χρόνια στα οποία θα πρέπει η κυβέρνηση να λειτουργήσει με σύνεση, σε ένα υπαρκτό  σταθερό οικονομικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον, οπότε σίγουρα οι ευρωεκλογές  θα  πρέπει να δώσουν ένα μήνυμα σταθερότητας».

Σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος έκανε λόγο για μία «τεράστια μάχη» στο πλαίσιο της οποίας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, απευθυνόμενος σε όλη τη χώρα, παρά τις δυσκολίες που κρύβει η μετακίνηση από τη Θράκη, για να εξηγήσει ωστόσο πως με την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει επισκέψεις και στους νομούς της ΠΑΜ-Θ αλλά και εκτός αυτής.

Οι πολίτες να αφιερώσουν χρόνο στα βιογραφικά των υποψηφίων

Τέλος ερωτηθείς σχετικά με τις δυσκολίες της υποψηφιότητας ενός ανθρώπου από την ελληνική περιφέρεια, σε αντίστιξη και με τη δημοφιλία που απολαμβάνουν οι “celebrity” υποψηφιότητες, ο ίδιος θέλησε να επικεντρώσει σε αυτές της ΝΔ τονίζοντας πως πρόκειται για εξαιρετικές υποψηφιότητες. Ο ίδιος ωστόσο κάλεσε τους πολίτες να αφιερώσουν λίγα λεπτά για την ανάγνωση των βιογραφικών των υποψηφίων, δηλώνοντας σίγουρος πως «αν  το πράξουν, θα δουν ανθρώπους που μπορούν να τους εκφράσουν πάρα πολύ». «Οι celebrities έχουν ένα προβάδισμα,  αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ο καθένας από μας  θεωρώ ότι μπορεί να έχει πολιτικό λόγο και να εκφράσει τους πολίτες» κατέληξε. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.