Για υποκρισια κατηγορει τη διοικηση της Περιφερειας η Περιφερειακη Συνθεση

«Στη Νυμφαία μας λέγατε δεν γίνεται, στους Κήπους όμως γίνεται»

Για αντιφάσεις και ψέματα κατηγορεί τη διοίκηση της Περιφέρειας η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Λαμβάνοντας αφορμή από τις ανακοινώσεις περί δρομολόγησης κατασκευής νέου Τελωνείου στους Κήπους η Περιφερειακή Σύνθεση, ανακαλεί τα όσα ισχυριζόταν η διοίκηση για την αντίστοιχη δομή στη Νυμφαία κατηγορώντας την για υποκρισία.

«“Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”. Με αυτή παροιμία ο λαός μας θέλει, με έναν εύγλωττο τρόπο, να δείξει ότι καθετί ψεύτικο τελικά καταπίπτει και πάντα αποκαλύπτεται η αλήθεια» σημειώνει συγκεκριμένα η περιφερειακή παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης για να εξηγήσει πως «πριν μερικούς μήνες όταν είχε κλείσει η συνοριακή είσοδος της Νυμφαίας με αποτέλεσμα η Περιφέρειά μας να εκτεθεί αλλά και να στερηθεί αρκετές δεκάδες χιλιάδες επιπλέον τουριστών, είχαμε επισημάνει στον Περιφερειάρχη και την διοίκησή του, τις παραλείψεις τους. Μας είχαν απαντήσει με υποκρισία ότι η αρμοδιότητα δεν ανήκει στην Περιφέρεια αλλά στο κράτος και στα Υπουργεία και με μία σειρά από προφάσεις κατέληγαν στο ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνουν κάτι».

Επί της ουσίας του θέματος η ίδια θυμίζει πως «τη Δευτέρα 06/09 με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Περιφερειάρχης επιχαίρει για παρεμβάσεις που θα γίνουν στον μεθοριακό σταθμό Κήπων, σύμφωνα με αναμενόμενη πρωτοβουλία της κυβέρνησης και θα χρηματοδοτηθούν από το ΠΕΠ της ΑΜΘ» για να τονίσει πως «οφείλουμε, λοιπόν, εκτός από το να συγχαρούμε την κυβέρνηση, να τονίσουμε στον Περιφερειάρχη, ότι μία τέτοια σύσκεψη όφειλε να έχει συγκαλέσει ο ίδιος από τον χειμώνα για την Νυμφαία, αλλά και για όλες τις μεθοριακές εισόδους της Περιφέρειας ΑΜΘ, να συμφωνήσει με την κυβέρνηση ώστε να είχε προχωρήσει σε μία σειρά έργων για να μην εκτεθεί η χώρα και να μην τρέχει για ακόμη μία φορά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να περισώσει την κατάσταση».

Παράλληλα η Περιφερειακή Σύνθεση επισημαίνει απευθυνόμενη στον Περιφερειάρχη ότι, «παρά το γεγονός ότι το έργο στους Κήπους προχωράει και φυσικά επικροτούμε την εξέλιξη, ο ίδιος έχει την υποχρέωση να προωθήσει έργα στην Νυμφαία και στις άλλες συνοριακές εισόδους αντί να κάθεται αναμένοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και αυτός να περιορίζεται στην μοναδική ενασχόληση που ασκεί με επιτυχία δηλαδή την έκδοση Δελτίων Τύπου».

«Η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, η προσέλκυση τουρισμού, ο περιορισμός της ανεργίας κ.ο.κ. δεν επιτυγχάνονται αποκλειστικά με την έκδοση Δελτίων Τύπου!» υπογραμμίζει κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.