Για ανουσιες επισκεψεις εντυπωσιασμου κατηγορει τον Ντ. Χαριτοπουλο η Ανεξαρτητη Κοινωνια Πολιτων

Απ. Ιωάννου: «Ο κ. Χαριτόπουλος αντί να παράγει έργο παράγει συναντήσεις»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Απόστολος Ιωάννου και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», σχολιάζοντας αυτά που θεωρεί ως ανύπαρκτα αποτελέσματα μιας άνευ ουσιαστικού λόγου επίσκεψης του κ. Χαριτόπουλου στον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο απογοήτευση προκαλεί στους πολίτες η νέα προσπάθεια εντυπωσιασμού χωρίς περιεχόμενο εκ μέρους του κ. Χαριτόπουλου, που επιχειρεί να εμφανίσει μια εθιμοτυπική επίσκεψή του στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης ως τάχα παραγωγική.

Η ίδια η ανακοίνωση της συνάντησης αυτής εκ μέρους του, δεν μπορεί να συγκαλύψει τη χρεοκοπία της Διοίκησής του στα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών. Είναι θλιβερό ότι προεκλογικά βρίσκεται σε σημείο να προβάλλει τυπικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη ως κάτι σημαντικό.

Τη στιγμή που στην πραγματικότητα πρόκειται για μια χαμηλής εμβέλειας απλή παρουσίαση και πολύ καθυστερημένη αναφορά μέρους των προβλημάτων του δήμου μας σε κυβερνητικό στέλεχος, με τρόπο πρόχειρο και προσβλητικό για τις προσδοκίες των κατοίκων.

Το ίδιο το κείμενο της ανακοίνωσης μαρτυρά το πρακτικά μηδενικό αποτέλεσμα και την απουσία συγκεκριμένης προόδου για τα θέματα μιας συνάντησης που επεδίωξε ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών ως αγχωμένος επαίτης παραπλανητικής δημοσιότητας. Άλλωστε όλοι, πλην του κ. Χαριτόπουλου, γνωρίζουμε αυτό που πολύ πρόσφατα είχαμε διαβάσει και στον τοπικό Τύπο: ότι το Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης θεωρείται ότι έχει μόνο τυπικές και όχι σαφείς αρμοδιότητες για τη Βόρεια Ελλάδα σε έργα, δράσεις και παρεμβάσεις.

Έστω κι έτσι όμως, η δική μας παράταξη, η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, με την νίκη της στις εκλογές της 8ης Οκωβρίου θα αξιοποιήσει κάθε υψηλόβαθμο πολιτικό παράγοντα, σε οποιαδήποτε θέση, αφού όλοι μπορούν να προσφέρουν. Γιατί εμείς νοιαζόμαστε. Γνωρίζουμε. Πείθουμε. Γιατί τεκμηριώνουμε και διεκδικούμε δυναμικά.

Ο κ. Χαριτόπουλος αντίθετα, μπροστά στο φάσμα της επερχόμενης ήττας του και επειδή δεν μπορεί να παραγάγει έργο, παράγει ανακοινώσεις και στείρες συναντήσεις. Στο παρά πέντε της εκλογικής κρίσης των συμπολιτών μας. Προσβάλλοντάς τους. Σύντομα όμως θα λάβει την απάντηση των δημοτών μας.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.