Γ. Τζαμπαζης: «Κανεις πολιτης μονος στις δυσκολιες που αντιμετωπιζει»

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει υλοποιήσει το ογδόντα τοις εκατό των προεκλογικών της δεσμεύσεων»

Στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, αναφέρεται σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης κ. Γιάννης Τζαμπάζης, τονίζοντας την πρόθεση να μη μείνει «κανείς πολίτης μόνος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τζαμπάζη:

«Στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον,  η χώρα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τεράστιες μεταναστευτικές, κλιματολογικές, υγειονομικές προκλήσεις. Η ενεργειακή κρίση που σημάδεψε το 2021 και συνεχίζει το 2022, με  έναν πρωτόγνωρο πληθωρισμό, τον υψηλότερο για πολλές δεκαετίες, αποτελεί απόρροια των προγραμμάτων ποσοτικής χαλάρωσης των Κεντρικών Τραπεζών και παροχής ρευστότητας φρέσκου χρήματος  στον πλανήτη, ύψους 30 τρισεκατομμυρίων ευρώ και δολαρίων.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ.  αντιμετώπισε με επιτυχία τις προκλήσεις, βάζοντας πάνω απ’ όλα το εθνικά και το κοινωνικό συμφέρον της πατρίδας μας.

Αντιμετώπισε την ακρίβεια αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών με μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, αύξηση του κατώτατου μισθού και δράσεις αύξησης της απασχόλησης.

Εφαρμόζει μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και μέτρα στήριξης για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας και τέλος ελέγχει τη σωστή λειτουργία της αγοράς.

Η ασκούμενη πολιτική αποδίδει μετρήσιμα και πολύπλευρα αποτελέσματα για τους πολίτες.

Με προτεραιότητα στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες των πολιτών, συνεχίζουμε με εργατικότητα, συνέπεια και ήθος.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει υλοποιήσει το ογδόντα τοις εκατό των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Κανείς πολίτης μόνος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.