Γ.Αμαραντιδης: «Νεο κεφαλαιο για τη ΝΕ Ροδοπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη με την εκλογή του νέου γραμματέα της κ.Γιάννη Αμαραντίδη, μετά και την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του κ.Νότη Χαραλαμπίδη, με ομόφωνη μάλιστα απόφαση των μελών της.

Ένα νέο κεφάλαιο κατά το οποίο θα απαιτηθεί, όπως δήλωσε ο κ.Αμαραντίδης στην πρώτη του συνέντευξη στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» με τη νέα του ιδιότητα, πολύ δουλειά ώστε με ορόσημο τις προσεχείς Ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ να καταστεί στρατηγικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας, ως μια νέα ισχυρή προοδευτική δύναμη.

Ο κ.Αμαρατίδης ξεκίνησε την τοποθέτησή τους απευθύνοντας τις θερμές του ευχαριστίες προς τον προκάτοχό του «για το ήθος και την εργατικότητα που επέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα» από την θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του κόμματος, για να επισημάνει πως ο στόχος είναι η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, «και φυσικά η δημιουργία μιας αξιόπιστης εναλλακτικής επιλογής για την διακυβέρνηση του τόπου στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Κληθείς να εξηγήσει το τελευταίο ο νέος Γραμματέας τη Ν.Ε. μίλησε για μια αξιόπιστη επιλογή στο τραπέζι των πολιτών, η οποία προϋποθέτει την εμπλοκή και την ενεργό συμμετοχή των νέων και «φρέσκων» προσώπων, με υψηλή επάρκεια, σύγχρονες ιδέες και θέσεις, ώστε «στην λογική του ότι η εμπιστοσύνη χτίζεται δύσκολα, βήμα βήμα να φέρουμε καινούργια πράγματα και να ανοιχτούμε στην κοινωνία που αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις».

Προς την κατεύθυνση αυτή, όπως εξήγησε ο ίδιος, έχει ήδη ξεκινήσει η επεξεργασία και η συνομιλία με το σύνολο των μελών της ΝΕ και ιστορικών στελεχών της παράταξης στο νομό Ροδόπης, ώστε «να δημιουργήσουμε όντως κάτι καινούργιο, κάτι πιο κοντά στην κοινωνία, με δράσεις, εκδηλώσεις και ανοιχτές συζητήσεις», προαναγγέλλοντας μάλιστα την γνωστοποίηση, πολύ σύντομα, ενός ευρύτερου σχεδιασμού που θα αφορά στον «δρόμο για τις ευρωεκλογές».

Από τις πρώτες δράσεις που αναμένονται στην περιοχή, θα είναι μια δράση αφιερωμένη στο μείζον ζήτημα των Ελλήνων πολιτών, ήτοι την ακρίβεια, όπως αυτή εκφράζεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας του πολίτη, από το κόστος ενοικίου, την ενέργεια, τα βασικά προϊόντα διαβίωσης κ.ο.κ., ώστε να γίνουν γνωστές οι προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπισή τους.

Βασιλόπιτα μετά του Ανδρέα Σπυρόπουλου

Στο πλαίσιο δε της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της σύμπνοιας που όπως επεσήμανε υπάρχει στην ΝΕ του ΠΑΣΟΚ –  ΚΙΝΑΛ στην Ροδόπη το προσεχές Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς τους, παρουσία ενδεχομένως και του Γραμματέα του κόμματος κ.Ανδρέα Σπυρόπουλου, που μένει ωστόσο να επιβεβαιωθεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.