Εξορμηση Ευριπιδη Στυλιανιδη στα χωρια της Ροδοπης

Με την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, που έθεσε το διακύβευμα των εκλογών: «Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία» και αφού ανέλυσε το κεντρικό μήνυμα των εκλογών: “Η Ροδόπη στην κορυφή…”, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.
 
Την ίδια μέρα προχώρησε σε, επισκέψεις στα χωριά της Ροδόπης και συγκεκριμένα στα χωριά Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα και Θρυλόριο ενώ τη δεύτερη μέρα συνέχισε τις επισκέψεις τους σε Υφανταί, Κρανοβούνια, Παγούρια, Πόρπη, Γλυφάδα και Μέση.
Σε όλες τις συζητήσεις με τους αγρότες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επεσήμανε την αστοχία και το υψηλό κόστος των επαναλαμβανόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, καθώς και την επίπτωση της άδικης φορολόγησης των αγροτών, που ήλθε ως αποτέλεσμα μιας κακής δήθεν διαπραγμάτευσης, η οποία έφερε το πανάκριβο «Μνημόνιο Τσίπρα-Καμένου». 

Ευριπίδης Στυλιανίδης «Μόνο η αλήθεια και η σκληρή προσπάθεια θα φέρει γρήγορα αποτέλεσμα και θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα»

Ο Βουλευτής Ροδόπης μίλησε με ειλικρίνεια στους συντοπίτες του τονίζοντας ότι «δεν πρέπει πλέον να πιστεύετε κανέναν από αυτούς που σας υπόσχονται ότι θέλετε να ακούσετε. Μόνο η αλήθεια και η σκληρή προσπάθεια θα φέρει γρήγορα αποτέλεσμα και θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα. Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως αποτελεσματική Κυβέρνηση και η Ροδόπη ισχυρή και διεκδικητική εκπροσώπηση. Τώρα μας γνωρίζετε όλους. Εσείς συγκρίνετε και αποφασίστε σωστά. Δε χωρούν πλέον πειραματισμοί και χάσιμο χρόνου. Μπορούμε να πάμε τη Ροδόπη στην κορυφή και το αποδείξαμε. Δώστε μας τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε.»
 
Οι περιοδείες στη Ροδόπη θα συνεχιστούν, ενώ ενδιαμέσως, όπως έχει ανακοινωθεί ο Ε. Στυλιανίδης θα κάνει κεντρικές ομιλίες στην Ά και Β’ Θεσσαλονίκης και σε άλλους έξι Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου έχει αναλάβει και το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα θα εμφανιστεί σε κεντρικά πολιτικά ντιμπέιτ στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.