Εξι οκταμηνιτες θα προσλαβει ο Δημος Κομοτηνης

Για να καλύψουν ανάγκες σε τεχνικές υπηρεσίες και οδηγούς

Στην πρόσληψη οκταμήνων για ακόμα μια φορά, προκειμένου να καλύψει βασικές ανάγκες των υπηρεσιών του, θα προσφύγει ο Δήμος Κομοτηνής, με την πρόσληψη συνολικά 6 ατόμων, 4 μηχανικών και 2 οδηγών.

Την πρόσληψη των 6 συμβασιούχων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Δήμος Κομοτηνής έχει ελλείψεις στη στελέχωση της Υπηρεσίας Δόμησης, αλλά και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, γεγονός που απομειώνει την επιχειρησιακή του δυνατότητα.

Όπως τονίστηκε, υπάρχει επιπλέον ανάγκη για την άμεση προετοιμασία έργων και υποβολή φακέλων χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και άλλων Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, ενώ μεγάλος αριθμός οδηγών αυτοκινήτων Γ’ κατηγορίας έχει ήδη ή πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί εντός του έτους.

Για αυτό και θα προσληφθεί 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας-Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, και 2 άτομα ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων Γ’ Κατηγορίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.