Εξι νεοι υποψηφιοι Δημοτικοι Συμβουλοι της παραταξης «Κοινωνια Πολιτων»

Γιάννης Γκαράνης: «Συνδράμουν κι αυτοί για τη νέα θητεία με αναπτυξιακό περιεχόμενο, με οραματική προοπτική, με ανθρώπινο πρόσωπο»

Έξι νέες και νέους υποψηφίους παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Κοινωνία Πολιτών». Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος και εν νέου υποψήφιους κ. Γιάννης Γκαράνης πρόκειται για
 «συμπολίτισσες και συμπολίτες μας που προσθέτουν τη δυναμική της υποψηφιότητάς τους στη μεγάλη οικογένεια της Παράταξής μας».

Παράλληλα τονίζει πως «συνδράμουν κι αυτοί με την κατάθεση της πολιτικής τους παρουσίας στην οικοδόμηση μιας πρότασης διακυβέρνησης του Δήμου Κομοτηνής για τη νέα θητεία με αναπτυξιακό περιεχόμενο, με οραματική προοπτική, με ανθρώπινο πρόσωπο».

Τέλος σημειώνει ότι «καταθέτοντας την εμπειρία τους, την τεχνογνωσία τους και το όραμά τους για έναν Δήμο ισχυρό, συστρατεύονται και συμπορεύονται κι αυτοί με την “Κοινωνία Πολιτών” για έναν Δήμο, όπου Όλοι είναι απαραίτητοι, κανείς δεν περισσεύει».

Οι έξι νέοι υποψήφιοι της «Κοινωνίας Πολιτών» είναι:

Αμέτ Χασάν

Γεννήθηκε το 1961 στο Μαυρομάτι της Δημοτικής Ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου. Είναι κατ’ επάγγελμα Αγρότης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Ροδόπης. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2014 έως το 2019 και Αντιπρόεδρος στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ   «Ν.ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ» Α.Ε. 

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. 

Καρασταύρου Δημήτρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αίγειρο και ζει στην Κομοτηνή. Είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Α.Π.Θ., μελετητής δημοσίων έργων οδοποιίας και τοπογραφίας, πραγματογνώμονας και μέλος του Τ.Ε.Ε. Θράκης. Διατηρεί εδώ και 25 χρόνια τεχνικό γραφείο, με εξειδίκευση στις σύγχρονες μεθόδους τοπογραφικών εφαρμογών με χρήση GPS, σε διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων με χρήση GIS και σε θέματα Πολεοδομικών Εφαρμογών, διαχείρισης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας και ωρίμανσης έργων υποδομής σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Από το 2010 εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής. Διετέλεσε από το 2011 μέχρι και το 2019 Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και από το 2019 μέχρι και σήμερα Αντιδήμαρχος  Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι αιρετό μέλος του ΔΣ της Ένωσης των ΔΕΥΑ της χώρας, καθώς και Συντονιστής της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΕΔΕΥΑ. Διετέλεσε μέλος της Ειδικής Επιτροπής παρακολούθησης Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ και ΠΕΠ ΑΜΘ, της Επιτροπής Καθοδήγησης Λημμάτων Οικισμών Γ’ προτεραιότητας.

Πιστεύει στις προοπτικές της περιοχής μας και ότι με όραμα, σχεδιασμό, εμπειρία, και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, μπορούμε να της δώσουμε την προοπτική που της αξίζει.

Κηπουρού Μαριάννα

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και μητέρα δυο παιδιών, της Ειρήνης και του Σταύρου. Από νεαρή ηλικία συμμετέχει σε κοινωνικά κινήματα και δράσεις. Από το 2017 δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής από τη θέση της Γεν. Γραμματέα και σήμερα της Αντιπροέδρου.

Κυριαζής Ιωάννης

Γεννήθηκε στο Νέο Σιδηροχώρι. Έλαβε το πτυχίο Νομικής, απ’ το Νομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π. Θεσσαλονίκης, το 1982. Ασκεί ενεργό δικηγορία και είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, από το 1985 μέχρι σήμερα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσε πρόεδρος, επί μία δεκαετία, στο σωματείο «Λογαριασμός Ενισχύσεως και Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Ροδόπης».

Συμμετείχε:

Στο Δ.Σ. του Δ.Σ. Ροδόπης, επί τρεις συναπτές θητείες, στην τελευταία ως Γενικός Γραμματέας.

Στην Επιτροπή Κτηματολογίου και στην Επιστημονική Επιτροπή του Δ.Σ. Ροδόπης. Προεδρεύει στο Γ΄ Τμήμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Δ.Σ. της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης.

Σε διάφορους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς: στα Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου και του 2ου Γενικού Λυκείου. Διετέλεσε πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου.

Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Κοινωνία Πολιτών» στην τρέχουσα δημοτική περίοδο. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Υπηρετεί ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Μεμέτ Φαχρή

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλλίστη. Διατηρεί συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων στους Αγίους Θεοδώρους από το 1999 και βρίσκεται κοντά στον παραγωγικό κόσμο της περιοχής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο γιος του Φεράτ Μεμέτ συνεργάζεται με τον πατέρα του στο συνεργείο, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής και ήταν υπεύθυνος για το παράρτημα του πρώην Δήμου Αιγείρου. Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος στην Παλιά Καλλίστη.

Είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Παλιάς Καλλίστης και γνωρίζει τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου του.

Στογιαννίδου Κλεοπάτρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί εδώ και 20 χρόνια μάχιμη δικηγορία. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης από τη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.

Από το 2014 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος και από το 2017 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, Αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και του ΔΗΠΕΘΕ, μέλος ΔΣ ΔΚΕΠΠΑΚ, «Κ. Καραθεοδωρή Α.Ε.», Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων ΠΑΜΘ κ.ά., επίσης ιδρυτικό μέλος του «ΠΕΡΠΑΤΩ», της τοπικής ομάδας στήριξης των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» κ.ά. συλλόγων.

Πιστεύει ότι η Κομοτηνή έχει πολλές ανθρώπινες δυνάμεις που πρέπει να αξιοποιήσουμε και τις προϋποθέσεις να γίνει μια πόλη πιο φιλική στην καθημερινότητα του πολίτη. Θέλει όλες οι ομάδες, νέοι, παιδιά, γυναίκες, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι να αισθανθούν την αξία τους και την προστασία του Δήμου, όταν την χρειάζονται. Διεκδικεί την δυναμική και ισότιμη συμμετοχή όλων στα κοινά και θεωρεί ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία της μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.