Εξασφαλισμενη η κτιριακη αναβαθμιση του Κ.Υ. Σαπων

Διαβεβαίωση της υποδιοικήτριας της 4ης ΥΠΕ στον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών

Με την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου συναντήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Τα κύρια αντικείμενα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, επικεντρώθηκαν, μεταξύ άλλων, σε θέματα αναβάθμισης και ενίσχυσης της λειτουργίας των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας της 4ης ΥΠΕ εντός του Δήμου Μαρωνείας- Σαπών. 

Ειδικότερα, συζητήθηκε το ζήτημα της κτιριακής βελτίωσης και αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Σαπών για το οποίο όπως γνωστοποίησε στον Δήμαρχο η κ. Χατζοπούλου, προχωρά και θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα η υλοποίηση του έργου από το υπουργείο Υγείας, αφού εγκρίθηκε η μελέτη σκοπιμότητας και η μελέτη του. Συγκεκριμένα προβλέπεται  μεταξύ άλλων,  διαμόρφωση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Κέντρου Υγείας Σαπών, επισκευή του κελύφους του κτιρίου κ.ά.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Χατζοπούλου για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα δε την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.