Ευρυ καλεσμα ωστε η Ροδοπη «να καταταγει στο επιπεδο αναπτυξης που της πρεπει» απευθυνει ο Μανωλης Ταπατζας

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Μήνυμα αισιοδοξίας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ξεχωριστά στέλνει στο πρώτο του μήνυμα για το νέο έτος, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Μανώλης Ταπατζάς.

Αισιοδοξία για την υλοποίηση «των οραμάτων και των προσδοκιών όλων μας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, απευθύνοντας ευρύ κάλεσμα προς τους Ροδοπίτες και τις Ροδοπίτισσες ώστε «να γράψουμε μαζί τους στόχους που θα κατατάξουν το Νομό Ροδόπης στο επίπεδο της ανάπτυξης που του πρέπει και του αντιστοιχεί».

Αναλυτικά το μήνυμά του έχει ως εξής:

Με τον ερχομό του νέου έτους όλοι μας το υποδεχόμαστε με την ελπίδα να υλοποιηθούν τα οράματά μας και οι προσδοκίες μας.

Παράλληλα ανοίγει μια καινούργια σελίδα για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, με την εκλογή μας ως Νέα Αρχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι πολίτες της ΠεριφέρειαςΑΜΘ, μας εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση ευθύνης και μας έχρισαν με την στήριξή τους στη θέση αυτή και ο Νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κος Χριστόδουλος Τοψίδης μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ροδόπης, μια θέση βαθιάς ευθύνης και υπευθυνότητας και τον ευχαριστώ από καρδιάς, όπως ευχαριστώ και τους πολίτες της Ροδόπης που με τίμησαν και με τιμούν με τη στήριξή τους.

Σ΄ αυτή τη νέα χρονιά, για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, ανοίγει μια καινούργια σελίδα, χωρίς να απεμπολούμε το έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, συνεχίζουμε με αίσθηση καθήκοντος και με ζήλο.

Σας προσκαλώ όλους να γράψουμε μαζί τους στόχους που θα κατατάξουν το Νομό Ροδόπης στο επίπεδο της ανάπτυξης που του πρέπει και του αντιστοιχεί.

Ως νέος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης έχω βαθιά την πεποίθηση ότι αυτός ο νομός έχει ανθρώπους ικανούς που μπορούν με τις δυνάμεις τους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την αναγέννησή του.

Στηρίζοντας τις δυνάμεις μου στην αγάπη και τους αγώνες μας για τον τόπο μας, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ επάξια στην αποστολή που αναλαμβάνω αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Π.Ε. Ροδόπης.

Με πνεύμα συνεργασίας και αποτελεσματικότητας θα υλοποιήσουμε τα ζωτικής σημασίας έργα υποδομών που θα επιφέρουν εμφανή αποτελέσματα προόδου στην καθημερινότητά μας.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι το νέο έτος να χαρίζει υγεία, αγάπη και να προσφέρει αισιοδοξία στις οικογένειές σας!

Καλή χρονιά!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.