Ευριπιδης Στυλιανιδης: «Θελω να διαβεβαιωσω οτι αυτη η ισχυρη εντολη εμπιστοσυνης μου δειχνει το δρομο για να συνεχισω επιμονα»

«Βιώσαμε απόψε μια πολύ μεγάλη νίκη»

Για μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο σε δήλωσή του ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας από την πρώην Νομαρχία, ευχαριστώντας όλους τους συμπολίτες για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Βιώσαμε απόψε μια πολύ μεγάλη νίκη η οποία πιστώνεται προσωπικά στον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία που ακόμα μια φορά απέδειξε ότι ξέρει να διαχειρίζεται με στιβαρότητα και υπευθυνότητα τις συνδιαστικές κρίσεις που το προηγούμενο διάστημα έπληξαν τη χώρα. Αυτή η νίκη πιστώνεται και αποτελεί την απαρχή μιας νέας περιόδου που πιστεύω θα μας επιστρέψει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι βοηθώντας τη χώρα να βρει το βηματισμό της προς το μέλλον. Επίσης νοιώθω ηθικά και πολιτικά δικαιωμένος διότι μέσα σε αυτήν την πανηγυρική ατμόσφαιρα μπορώ και εγώ να προσφέρω ένα σημαντικό ποσοστό νίκης, ουσιαστικά στην πατρίδα και την παράταξή μου. Γιατί η εκλογή μου αυτό σημαίνει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που για ακόμα μια φορά μετά από τόσα χρόνια με ανέδειξαν με αυτό το μεγάλο ποσοστό πρώτο στη Νέα Δημοκρατία. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι αυτή η ισχυρή εντολή εμπιστοσύνης μού προσθέτει ευθύνες και μού δείχνει το δρόμο για να συνεχίσω επίμονα αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησα εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την τοπική κοινωνία, τη Ροδόπη, τη Θράκη. Και αυτό θα πράξω να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εντολή που δέχθηκα από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, χριστιανούς και μουσουλμάνους. Να είστε βέβαιοι ότι και στα επόμενα βήματα θα προσπαθήσω με αποτελέσματα να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη στον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, παρά τη μειωμένη συμμετοχή καταφέραμε να καταγράψουμε σημαντικά αποτελέσματα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.