Ετοιμος να βοηθησει στη φιλοξενια στελεχων του ΕΚΑΒ ο Δημος Κομοτηνης

Ήδη είχε φιλοξενήσει στελέχη το καλοκαίρι, όμως όταν παρουσιάστηκε το πρόσφατο πρόβλημα δεν προσεγγίστηκε

Έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί για την φιλοξενία στελεχών του ΕΚΑΒ στην Κομοτηνή, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, είναι ο Δήμος Κομοτηνής, σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη.

Αυτό τόνισε απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης του Σπάρτακου κ. Κώστα Καραΐσκου, που έφερε το θέμα στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο μετά από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την στελέχωση του ΕΚΑΒ στη Ροδόπη, και την λύση που δόθηκε τελευταία στιγμή από την ΠΑΜΘ.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης ο Δήμος είχε ήδη προχωρήσει, μετά από κρούση που είχε γίνει σε αυτόν, στη φιλοξενία 2 ατόμων, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΡΠΑΤΩ το καλοκαίρι.

Όταν όμως δημιουργήθηκε η ανάγκη πριν από μερικές ημέρες, ο Δήμος το έμαθε όπως όλοι οι υπόλοιποι από τα νέα, παρόλο που είχαν όλη την καλή διάθεση, σύμφωνα με τον ίδιο, να βοηθήσουν.

Εξέφρασε μάλιστα την έκπληξή του γιατί δεν έγινε κρούση τη δεύτερη φορά που προέκυψε το θέμα. Δήλωσε πάντως πως μπορούν να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, και αν τους ζητηθεί θα το κάνουν ξανά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.