Εθιμοτυπικες επισκεψεις του Διοικητη του Δ’ΣΣ «ΘΡΑΚΗ» στον Περιφερειαρχη ΑΜ-Θ και τον Αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης

Αμφότεροι επιβεβαίωσαν την βεβαιότητά τους για μία εποικοδομητική συνεργασία

Τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη  υποδέχθηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, στην έδρα της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης αντίστοιχα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Αντιστράτηγο ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια εποικοδομητική συνεργασία.

Στην συνάντηση η οποία ακολούθησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης ο κ. Τσαλικίδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το σημαντικό έργο του Στρατού και του Δ΄ Σώματος Στρατού ειδικότερα για τη Θράκη και τη Ροδόπη.

Ο ίδιος επισήμανε την αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα στον τομέα της πολιτικής προστασίας και για την υποστήριξη δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού , εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί επ΄ωφελεία της κοινωνίας.

Στην κορύφωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, προσέφερε στον Διοικητή του Δ΄ΣΣ, το ιστορικό -φωτογραφικό λεύκωμα VIA EGNATIA, έκδοση της Περιφερειακής Ενότητας, αφιερωμένη στην Εκατοστή Επέτειο από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής και της Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.