Επιστροφη στα περιφερειακα εδρανα για τον Θαναση Αραμπατζη

Στα αυτοδιοικητικά έδρανα, τα οποία τίμησε με την παρουσία του στο πλευρό του Γιώργου Παυλίδη την πρώτη περίοδο της αιρετής Περιφέρειας, 2011-2014, επέστρεψε ο Θανάσης Αραμπατζής, ως πρώτος επιλαχών της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση» στη Ροδόπη.
 
Ο κ. Αραμπατζής ανέλαβε τη θέση μετά την εκλογή του έως πρόσφατα Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστου Μέτιου στη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ και την εκλογή του κ. Χρήστου Τσαλικίδη στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.
 
Έτσι ο πρώτος επιλαχών των εκλογών του 2014 καταλαμβάνει τη θέση που αναλογεί στην Περιφερειακή Αναγέννηση στη Ροδόπη, αυτή τη φορά στην πλευρά της συμπολίτευσης.
 
Ο ίδιος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε τα εξής:
 
«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχοντας στην ψυχή και στη σκέψη την κληρονομιά που μας άφησε ο Γιώργος Παυλίδης ο οποίος ανέβασε ψηλά τον πήχη και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην αποδεδειγμένη στροφή της Περιφέρειάς μας προς ένα καλύτερο μέλλον, καταθέτω την πηγαία μου βούληση να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον δικαιώσουμε. Ενωμένοι, με σκοπό να παραγάγουμε απτό και μετρήσιμο έργο για τους συμπολίτες μας» Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.