Επιστρεφει στον αυτοδιοικητικο στιβο η Βουλα Ελευθεριαδου

Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε ο Αντώνης Γραβάνης

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Κομοτηνή Δυνατά» του επικεφαλής κ. Αντώνη Γραβάνη θα είναι η κ. Βούλα Ελευθεριάδου.

Σε σχετική της ανακοίνωση η παράταξη την ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και της εύχεται καλή επιτυχία, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για «μια γυναίκα με μεγάλη πορεία στο χώρο της ιατρικής και μεγάλη εμπειρία στον πολιτικό στίβο».

Η Βούλα Ελευθεριάδου

Η Βούλα Ελευθεριάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή .

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 1993 και από το 2021 είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο RENE DESCARTES στην θεματική ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο χωριό Νέα Σάντα του Νομού Ροδόπης και συνέχισε με την Ειδίκευση στην Παθολογία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το 2000 και από το 2001 ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ιδιώτης ιατρός, στο δικό της ιατρείο, διατελώντας γιατρός σε πολλά ασφαλιστικά ταμεία.

Το 2003 διορίστηκε ως ελεγκτής ιατρός στο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΠ-ΟΤΕ, μέσω ΑΣΕΠ, ως υπεύθυνη, για τον έλεγχο των δαπανών των ασφαλισμένων στο Ταμείο σ όλη τη Θράκη. Στη θέση αυτή προήχθη στον βαθμό Α΄, ως την αναγκαστική, λόγω αλλαγής νομοθεσίας, αποχώρησή της το 2014, μνημονιακής υποχρέωσης για διαθεσιμότητα των Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ.

Διετέλεσε επί έτη Ιατρός Εργασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Κομοτηνής, καθώς και στην ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής, όπου είχε υπό την επίβλεψή της το σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση Ύδρευσης και στον Βιολογικό Σταθμό.

Στην διάρκεια της Πανδημίας, αφιερώθηκε στην εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος, τόσο στο ιατρείο, ενημερωτικά προς τους πολίτες, αλλά και εμβολιαστικά, παρείχε κάλυψη, τόσο σε απομακρυσμένες περιοχές, όσο και εντός της Κομοτηνής.

Από τον Ιανουάριο του 2023 είναι υπεύθυνη Μονάδος ΟΚΑΝΑ Αλεξανδρούπολης , όπου εκτελεί ιατρικό έργο, αλλά και διοικητικό.

Επιπλέον, διατέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ροταριανού Ομίλου ΡΟΔΟΠΗ, και μέλος των ΝΗΡΗΙΔΩΝ Κομοτηνής.

Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον κ Γεώργιο Παυλίδη και έλαβε την 3η θέση.

Το 2015 ήταν υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης λαμβάνοντας την δεύτερη θέση σε σταυρούς και το 2019 την τέταρτη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.