Επιστολη Γ. Γεραπετριτη προς τους αρχηγους των κομματων για την τραγωδια στα Τεμπη

Ορίστηκαν οι μεταβατικοί πρόεδροι-διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων απέστειλε την Παρασκευή ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, με την οποία τίθεται στη διάθεσή τους προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Παράλληλα, ο κ. Γεραπετρίτης απέστελλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, και τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γεώργιο Βλάχο, με την οποία τίθεται στη διάθεση της Επιτροπής προς ενημέρωση σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

 Ορίστηκαν οι μεταβατικοί πρόεδροι-διευθύνοντες σύμβουλοι σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ    

Ταυτόχρονα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε τους μεταβατικούς προέδρους-διευθύνοντες συμβούλους σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ.

Τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ.

Οι ανωτέρω αναλαμβάνουν μεταβατικά αυτές τις θέσεις έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί προς τούτο δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.