Επισκεψη του Υπουργου Αμυνας στην 21η Μηχανοποιημενη Ταξιαρχια Πεζικου

Την XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Πετροχώρι Ξάνθης και την 21η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού στην Κομοτηνή επισκέφθηκε χθες ενόψει των εορτών ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συνομίλησε με τα στελέχη, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες και αντήλλαξαν ευχές.
 
Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τα στελέχη και τους στρατεύσιμους των ακριτικών φυλακίων του Δ’ Σώματος Στρατού και τους ευχήθηκε για τις γιορτές.
 
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την επίσκεψή στην 21η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού στην Κομοτηνή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε μεταξύ άλλων πως «βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να σας ευχηθούμε από κοντά και να σας ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε σε αυτή την πολύ ευαίσθητη περιοχή, στη Θράκη μας, και ιδιαίτερα εδώ στην Κομοτηνή, όπου γνωρίζουμε τις δράσεις του τουρκικού προξενείου, που προσπαθεί να πιέσει, κατά παράβαση κάθε συνθήκης και του διεθνούς δικαίου, τους Έλληνες Μουσουλμάνους, τους Έλληνες Πομάκους, τους Έλληνες Ρομά, που ζουν ειρηνικά με τους Έλληνες Ορθόδοξους σε αυτή την περιοχή.
 
Η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η παρουσία όλων σας, των αξιωματικών, των υπαξιωματικών, των οπλιτών και των εθνοφυλάκων δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή. Επιτελείτε ένα εξαιρετικό εθνικό έργο όχι μόνο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας, όχι μόνο για την αποτροπή σε περίπτωση κρίσεως, αλλά και κοινωνικό έργο εν καιρώ ειρήνης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.