Επισκεψη της Υποδιοικητριας της 4ης ΥΠΕ στον Δημαρχο Μαρωνειας-Σαπων 

Αναβάθμιση του Ιατρείου Μαρώνειας και στελέχωση όλων των υγειονομικών μονάδων του Δήμου τα ζητήματα που έθεσε ο Ντ. Χαριτόπουλος

Την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου συνάντησε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στο γραφείο του στις Σάπες, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος. 

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία αποτίμηση της περιόδου της πανδημίας και διαπιστώθηκε πως η άψογη συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος και η 4η Υγειονομική Περιφέρεια, έφεραν θετικά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας τοπικά. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Υποδιοικήτρια ζήτησε και έλαβε την στήριξη του Δημάρχου για το πρόγραμμα πρόληψης κατά του Καρκίνου που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα σε απομακρυσμένες περιοχές. 

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έθεσε το ζήτημα της αναβάθμισης του Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυιατρείο, προκειμένου να ενισχυθεί ολόκληρη η παραλιακή ζώνη και ενόψει της θερινής περιόδου, περαιτέρω στελέχωση όλων των υγειονομικών μονάδων του Δήμου καθώς και την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σαπών, ζητήματα για τα οποία η κ. Χατζοπούλου τοποθετήθηκε θετικά και δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει σε κεντρικό επίπεδο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.