Επισκεψη της Β. Ελευθεριαδου σε Ποτοποιια Οινοποιια Θρακης και Αστυνομικη Διευθυνση Ροδοπης

«Παράδειγμα προς μίμηση υγιούς επιχειρηματικότητας, η  Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης» τόνισε η κ. Βούλα Ελευθεριάδου κατά την επίσκεψη της στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής την Τετάρτη.
 
Ο διευθυντής κ Κουδουμάκης  ο οποίος υποδέχθηκε την κ. Ελευθεριάδου, υπογράμμισε εκ μέρους του πως η εταιρία είναι από τις μεγαλύτερες και τις υγιέστερες του είδους που λειτουργούν στην χώρα μας και με μεγάλο όγκο εξαγωγών.
 
Κατά την διάρκεια της ξενάγησης, που ακολούθησε, στους χώρους παραγωγής ο κ. Κουδουμάκης περιέγραψε στην κ. Ελευθεριάδου τον τρόπο και όλη τη διαδικασία της γραμμής παραγωγής των προϊόντων, τα οποία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα οινοπνευματωδών ποτών, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως τα δυο πολύ μεγάλα προβλήματα του κλάδου είναι η παράνομη εισαγωγή  ποτών αλλά και η ανεξέλεγκτη διακίνηση τσίπουρου από ιδιώτες των οποίων η πραγματική παραγωγή είναι κατά πολύ υποπολλαπλάσια της πωληθέντος ποσότητας.
 
Επίσης έγινε εκτενή αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής της Ροδόπης και τους τρόπους που αυτή από δω και πέρα μπορεί να αναπτυχτεί.
«Δεν είναι πολλές οι φορές που τα πολιτικά πρόσωπα μας επισκέπτονται και συζητούν μαζί μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουδουμάκης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει  και την ιδιαίτερη προσοχή που δείχνει η εταιρία  στους ανθρώπους της- εργαζομένους, μια που οι ανθρώπινες σχέσεις  είναι ίσως ο καθοριστικότερος παράγοντας για την επιτυχία. 

Ενημέρωση για τις αλλαγές των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής 

Την επόμενη ημέρα η πολιτευτής της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.
 
Στη μακρά συζήτηση που ακολούθησε με τον  Αστυνομικό Διευθυντής Ροδόπης κ Μιχάλη Σεβδυνίδη, η κ. Ελευθεριάδου έδωσε τα θερμά της συγχαρητήρια για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελεί η αστυνομία στην Ροδόπη.
 
Κατά τη διάρκεια της  επίσκεψης της στην Αστυνομική Διεύθυνση η πολιτευτής ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα και τις αλλαγές των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής. Ακολούθησε περιήγηση στα γραφεία όλων των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.