Επισκεψη της «Περιφερειακης Συνθεσης» στον Οργανισμο Λιμενος Καβαλας

«Αναγκαία η ανάπτυξη των Λιμενικών εγκαταστάσεων της Καβάλας»

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Π.Ε. Καβάλας και στα πλαίσια της επίσκεψής του πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΟΛΚ κ. Χρήστο Ηλιάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο.
 
Ο Πρόεδρος του Ο.Λ. Καβάλας ενημέρωσε τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη για τα έργα, τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν στο κεντρικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας, στο εμπορικό λιμάνι «Φίλιππος Β’, ο Μακεδών» και στις υπόλοιπες λιμενικές εγκαταστάσεις της Π.Ε. Καβάλας.
 
Μετά την συνάντηση ο κ. Τοψίδης δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον Πρόεδρο του Ο.Λ. Καβάλας για τα έργα που δρομολογούνται στο κεντρικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Πρέπει να τονίσω, με κάθε έμφαση, ότι τόσο για μένα ως Υποψήφιο Περιφερειάρχη, όσο και για την παράταξή μας, την “Περιφερειακή Σύνθεση”, οι λιμένες και οι λιμενικές εγκαταστάσεις της Π.Ε. Καβάλας έχουν κεφαλαιώδη αναπτυξιακή σημασία. Η δρομολόγηση έργων σ’ αυτά αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα γιατί επιδρούν και συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Θεωρώ ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας να δρομολογήσει όλα τα αναγκαία έργα στον τομέα αυτό για να μπορέσουν οι λιμενικές εγκαταστάσεις της Καβάλας να διαδραματίσουν τον αναπτυξιακό ρόλο που έχει ανάγκη και η Καβάλα αλλά και η περιφέρειά μας στο σύνολό της. Για εμάς κορυφαία προτεραιότητα αποτελεί η σιδηροδρομική σύνδεση του εμπορικού λιμανιού «Φίλιππος Β’» με τους Τοξότες, όπως και η ανάπτυξη εγκαταστάσεων yaghting στο κεντρικό και στα άλλα λιμάνια της Καβάλας».
 
Το απόγευμα ο κ. Τοψίδης συνοδευόμενος από μέλη και υποψηφίους της «Περιφερειακής Σύνθεσης» συναντήθηκε με το σωματείο καθαριστριών της Καβάλας, ενώ παρακολούθησε και σχετική εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Καβάλας σχετικά με τον κίνδυνο εθισμού των νέων στο διαδίκτυο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.