Επισκεψη Μειμαρακη στην Κομοτηνη

Κίνηση στήριξης προς υποψηφίους της ΝΔ σε εθνικές εκλογές και αυτοδιοίκηση

Περιοδεία στη Θράκη για την Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με κεντρική ομιλία που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο ενδιάμεσο χρόνο επισκέφτηκε την Κομοτηνή για να στηρίξει την προσπάθεια του φίλου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης μεταξύ δύο υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που τους συνδέουν κοινοί αγώνες από τα νεανικά τους χρόνια όταν και οι δύο διετέλεσαν σε διαφορετικές εποχές πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Ευριπίδης Στυλιανίδης, συναντήθηκαν με την ηγεσία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και συνεχάρησαν τους δαπίτες για το υψηλότατο ποσοστό που πέτυχαν 57% στις φοιτητικές εκλογές.

Στην συνέχεια, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωβουλή συναντήθηκε με τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Μουσταφά Κατραντζή, Λένα Χατζή, Σεβήλ Πεχλιβάν και ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου και του συνδυασμού του Αντώνιου Γραβάνη, με τους οποίους συνέφαγε στον οικισμό του Νέου Σιδηροχωρίου, παρουσία πλήθος στελεχών από την ομώνυμη περιοχή του Νομού.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η εκλογή της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρωθυπουργία, δημιουργεί νέα ισορροπία στην οποία καθίσταται αναγκαίο να αξιοποιηθεί η εμπειρία και η γνώση του Ευριπίδη Στυλιανίδη. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.