Επισκεψη Ευριπιδη Στυλιανιδη στο Νεο Σιδηροχωρι

Την ίδρυση καλλιτεχνικού σχολείου συζήτησε με τις γυναίκες του οικισμού ο υπ. Βουλευτής

Τον οικισμό του Νέου Σιδηροχωρίου επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στις τελευταίες εκλογές και να τους ζητήσει να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία ώστε ως αυτοδύναμη Κυβέρνηση να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό της σχέδιο για την Ροδόπη, δίνοντας έμφαση στην στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συζήτησε με τις γυναίκες του Νέου Σιδηροχωρίου την προοπτική δημιουργίας καλλιτεχνικού σχολείου στις σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές του χωριού τις οποίες είχε χρηματοδοτήσει ο ίδιος ως Υπουργός Παιδείας. Η δημιουργία ενός καλλιτεχνικού σχολείου στο Νέο Σιδηροχώρι, του μοναδικού νέου καλλιτεχνικού σχολείου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα ξαναφέρει τον ιστορικό οικισμό στο επίκεντρο διότι στο σχολείο αυτό θα εγγραφούν και θα έρχονται καθημερινά μαθητές από όλο τον Νομό συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην τόνωση και την ανάπτυξη του. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενημέρωσε για το θέμα αυτό ότι είχε αναπτύξει ήδη σχετική πρωτοβουλία πριν τις εκλογές την οποία θα επικαιροποιήσει μόλις αναδειχθεί η νέα Κυβέρνηση.

Οι κάτοικοι του χωριού, ευχαρίστησαν τον πρώην Υπουργό για το συνεχές ενδιαφέρον και του υποσχέθηκαν ότι οι περισσότερες οικογένειες ακόμα και πολλές που δεν είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών την Νέα Δημοκρατία αυτή την φορά θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να δυναμώσουν την παρέμβαση του και να ενισχύσουν την φωνή της Ροδόπης στα κέντρα των αποφάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.