Επισκεψη Ευριπιδη Στυλιανιδη στην λαικη αγορα Ξυλαγανης: «Δεν ξεχασα ποτε απο που ξεκινησα»

Περιοδεία σε Καλλιθέα, Ίσαλο, Πάμφορο, Φύλακα, Θρυλόριο, Ροδίτη

Με το μήνυμα «Δεν ξέχασα ποτέ από που ξεκίνησα» ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά του χωριού του της Ξυλαγανής, για να επικοινωνήσει με τους συγχωριανούς του και να μιλήσει με τους επαγγελματίες. Οι συμπατριώτες του, τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, του ευχήθηκαν ολόψυχα καλή επιτυχία και του δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν με την ίδια δύναμη γιατί ανέδειξε με όλες του τις δυνάμεις τη γενέτειρα του.

Εν συνεχεία εκκλησιάστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου στην Στρύμη που γιόρταζε παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. Επισκέφτηκε τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους της Στρύμης.

Ο κ. Στυλιανίδης ανέβαλε την προγραμματισμένη προεκλογική του συνέντευξη, λόγω του θανάτου του επί σειρά ετών Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης, Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Ναλμπάντη, στου οποίου την κηδεία εκφώνησε επικήδειο λόγο, εξαίροντας την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και ευχαριστώντας τον, για την συμβολή του στους διαχρονικούς αγώνες για τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνέχεια περιόδευσε στα χωριά Καλλιθέα, Ίσαλο, Φύλακα, Πάμφορο, Θρυλόριο και Ροδίτη, όπου συνάντησε κατοίκους και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα των οικισμών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.