Επικεφαλης του ψηφοδελτιου του Ποταμιου στην Ροδοπη ο Ιλχαν Αχμετ

«Αρχίζουμε την μάχη, ενωμένοι όλοι μαζί, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, για ένα καλύτερο αύριο και της χώρας αλλά και της Ροδόπης μας ειδικότερα»

Την κάθοδό του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Ροδόπη, παρά την έντονη φημολογία περί αντικατάστασής του, ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι, με σχετική ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Βάζοντας τέλος στην φημολογία, ο κ.Αχμέτ με μία λιτή ανακοίνωση και τη σχετική φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως « στις εκλογές που έρχονται, με απόφαση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, θα τεθώ ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στο νομό Ροδόπης» καλώντας όλους τους υποστηρικτές του «τον αγώνα αυτό να τον δώσουμε ενωμένοι, όλοι μαζί».

Την είδηση επιβεβαίωσε ο κ. Ιλχάν μιλώντας και στον «ΠτΘ» κάνοντας λόγo για  «εξαιρετική τιμή» προς το πρόσωπό του, ενώ σε μήνυμά του προς του πολίτες του νομού Ροδόπης τόνισε πως «αρχίζουμε την μάχη, ενωμένοι όλοι μαζί, χριστιανοί και μουσουλμάνοι για ένα καλύτερο αύριο και της χώρας αλλά και της Ροδόπης μας ειδικότερα». Ο κ. Ιλχάν ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα κόμματα και τους υποψηφίους τους, ενώ όπως τόνισε οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την Πέμπτη και μετά, όταν και αναμένεται να έχουμε την επίσημη ανακήρυξη των εκλογών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ιλχάν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είχε πετύχει μια μεγάλη προσωπική επίδοση σε «σταυρούς», γεγονός που φαίνεται πως έπαιξε ρόλο για την πρόκρισή του στην κορυφή του ψηφοδελτίου, έναντι του έτερου πιθανού υποψηφίου, που «απολαμβάνει» τη στήριξη της ηγεσίας του κόμματος, μίας και κατέχει τη θέση του Συντονιστή Βιομηχανίας του Ποταμιού, κ. Σταμάτη Κουρούδη.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.