Επαφες του Περιφερειαρχη στην Αθηνα

Συναντήθηκε με τον υπουργό ΠΡΟΠΟ και τον αν. Υπουργό Ανάπτυξης

Στην Αθήνα για επαφές με κυβερνητική στελέχη βρέθηκε τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος. Πρώτος «σταθμός» το γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου με τον οποίο ο κ. Μέτιος συζήτησε διεξοδικά τα θέματα αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης αλλά και όλες τις αναγκαίες πολιτικές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ώστε οι πολίτες της Περιφέρειάς μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση με τον οποίο συζήτησαν 3 θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

  • Την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων επιχειρηματικότητας που χρηματοδοτούνται από τον Αναπτυξιακό Νόμο.
  • Το αίτημά  να χρηματοδοτηθούν από τον Αναπτυξιακό Νόμο τα επενδυτικά σχέδια που κρίθηκαν απορριπτέα βάσει οδηγιών του Υπουργείου με την αιτιολογία ότι αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο στην προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα και στα παρελκόμενά του.
  • Τα αιτήματά και τις γενικές παρατηρήσεις για το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο έτσι όπως τέθηκαν από τους επιχειρηματίες της Περιφέρειάς μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.