Επαφες της Μιλενας Αποστολακη στην Κομοτηνη

Επισκέφτηκε την αγορά της πόλης και άκουσε τους προβληματισμούς πολιτών και φορέων

Σειρά επισκέψεων είχε στην πόλη της Κομοτηνής το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου η βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Β1’ Βορείου Τομέα Αθηνών, κ. Μιλένα Αποστολάκη, η οποία βρέθηκε στην πόλη για να μιλήσει, μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ, καθηγητή του συνταγματικού δικαίου στο Α.Π.Θ., κ. Κώστα Χρυσόγονο, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της ημέρας η ΠΑΣΠ Κομοτηνής στην Λέσχη Κομοτηναίων, με θέμα «Κράτος Δικαίου ή Κράτος αδικίας; Ελλείμματα και αποκλίσεις από το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Η κ. Αποστολάκη ξεκίνησε την περιοδεία της από την Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου επισκέφτηκε και την εκδήλωση του Europe Direct ΑΜΘ με θέμα τις ευρωεκλογές και την συμμετοχή, ενώ συνέχισε την εξόρμησή της στην αγορά της πόλης.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, όπου συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την πληττόμενη τάξη των εργαζομένων, το Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης, καθώς και τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Όπως τονίστηκε, βρέθηκε στην Κομοτηνή για να ακούσει τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών, θέλοντας με τη βοήθεια των τοπικών στελεχών αυτά να μετουσιωθούν σε προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, μέσα από τη δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.